Dorinta lui Marcel Miclau, seful AJOFM Timis, s-a implinit: e obligat sa refaca evaluarea Ginei Grigorie

Directorul adjunct al AJOFM Timiș, Gina Grigorie, a câștigat procesul pe care îl avea cu instituția, reprezentată de directorul executiv Marcel Miclău. Grigorie a contestat calificativul pe care i l-a acordat Miclău pentru activitatea din 2016, iar instanțele i-au dat dreptate.

Gina Grigorie, director adjunct la AJOFM Timiș, a primit, anul trecut, din partea șefului său direct, Marcel Miclău, calificativul „bine” pentru activitatea desfășurată. S-a considerat nedreptățită și a contestat decizia. „Situația e puțin aberantă. Ca director lucram «foarte bine», iar ca director adjunct lucrez «bine». Poate eram mai potrivită ca director. Lăsând gluma la o parte, consider că a fost o decizie arbitrară și am contestat-o”, explica, în primăvară, Grigorie. „Este un proces pe rol, nu mă pot pronunța. Așa am considerat eu, că trebuie să-i acord calificativul «bine». I-am dat «bine», nu i-am dat «rău». Aștept să văd cum se va desfășura procesul și vreau să văd ce instanță ar putea obliga un manager să schimbe un calificativ. Cred că Georgina Grigorie ar trebui să se gândească mai bine de ce a primit calificativul respectiv”, s-a limitat să comenteze, la rândul lui, Marcel Miclău.

Dorința lui Miclău pare să se fi împlinit, pentru că Gina Grigorie a câștigat procesul. „Va trebui să refacă acea evaluare și să-mi dea banii pe care i-am plătit pentru avocat”, ne-a declarat directorul adjunct al AJOFM Timiș, după ce și Curtea de Apel i-a dat dreptate. În aprilie 2017, Tribunalul Timiș dispunea „anularea raportului de evaluare aferent perioadei 1.01.2016 – 25.08.2016, întocmit reclamantei şi a adresei de soluţionare a contestaţiei nr. 11891/3.10.2016. Obligă pârâta (AJOFM Timiș – n.r.) la refacerea raportului de evaluare a reclamantei pentru aceeaşi perioadă”. AJOFM a făcut recurs, dar a pierdut la Curtea de Apel, sentința fiind definitivă. Gina Grigorie (PNL) și Marcel Miclău (PSD) sunt colegi de mai multă vreme. În 2013, Miclău a fost detașat, timp de jumătate de an, ca director adjunct, Grigorie fiind director „plin”. În primăvara lui 2014, aceasta a renunțat la funcție, rămânând pe un post de adjunct, iar în toamna aceluiași an, Miclău a promovat concursul de director organizat de Ministerul Muncii. PSD-istul a fost numit, în vara lui 2016, de fostul premier Dacian Cioloș, director al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă. În ianuarie 2017, abia instalat ca premier, Sorin Grindeanu l-a eliberat din funcție.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

19 comentarii pentru acest articol

Dan a spus: (octombrie 12th, 2017 at 11:27 )

Un lucru foarte bine facut de instanta ca acest betivan sa stie unde i este locul ca si acolo este pus de mila altora. Bravo doamna nu va cunosc dar am toata stima ca l-ati pus la punct

Popescu a spus: (octombrie 12th, 2017 at 11:31 )

Bravo Gina asa pe ei, macar esti o tipa ce are tupeu ca sa se puna cu astia de la PSD

Alein a spus: (octombrie 12th, 2017 at 11:34 )

Lumea stie ce are de facut si acum se vede ca PNL prinde putere fata de rosiile acestea jalnice, cand era doamna directoare normal ca i dadea sluga un calificativ mai bun

Viorica a spus: (octombrie 12th, 2017 at 13:15 )

Felicitari pentru curajul de a lupta in instanta! Ar trebui sa fiti un exemplu de urmat si de altii! Va multumesc pentru ceea ce reprezentati ca putere si vointa de a lupta impotriva unui sistem!

timisorean a spus: (octombrie 12th, 2017 at 14:11 )

acum, să nu cumva să o reevalueze cu „rău”!

Ioana a spus: (octombrie 12th, 2017 at 15:05 )

@timisorean – posibil, din pacate. Fiindca „poate” – „Așa am considerat eu, că trebuie să-i acord calificativul «bine». I-am dat «bine», nu i-am dat «rău».” – Marcel Miclău

Ca la Radio Erevan de prin vremea epocii de aur (spre care ne indreptam din ce in ce mai mult). Astfel, un ascultător întreabă: „E adevărat că lui Ivan Ivanovici i s-a dat drept premiu o Volgă?“, iar Radio Erevan îi raspunde: „Da, e adevărat! Cu două mici precizări: nu era o Volgă, ci o bicicletă, şi nu i s-a dat, ci i s-a luat!“ E adevarat ca a castigat o reevaluare? Da, e adevarat! Cu doua mici precizări: nu e reevaluare ci executare, si nu i se da un calificativ mai bun, ci i se ia din calificativ!”

Oare e de ras sau e de plans? Mergem inainte? ca inainte era mai bine?

ANA a spus: (octombrie 12th, 2017 at 16:59 )

Dna nu a câștigat nimic, decât o proastă reputație. ” Bine” este un calificativ prea bun pentru ea. O stie lumea și o cunoaste cât de „capabilă” este. Vai și amar de oameni ca Gina să conduca instituții. ….

Costel a spus: (octombrie 12th, 2017 at 17:26 )

1. Nu inteleg de ce toti aduceti in discutie ca unul sau altul e Psd sau PNL. Nu are nici o legatura partidul cu ce a muncit/ce a facut/ce note a dat domnul/doamna.
2. Mi se pare aberant ca un judecator sa hotarasca daca a fost dat corect calificativul. Nu a stat judecatorul alaturi de pers in cauza, nu au muncit impreuna…Sa inteleg ca judecatorul e PNL ist atunci? Ar trebui atunci sa mearga in instanta si copii de bani gata care desi sunt prosti bata, ei considera ca au facut bine … deci, pe banii parintilor (sau apartenenta politica) merita un mare 10 cu felicitari … dat de judecatori…zic !!!
3. Din nou se vede legatura dintre autorul articolului si doamna implicata. De unde pana unde familiaritatea asta („gina” ma gandesc ca ii spun cunoscutii…eu nu mi-as permite sa ii spun asa)
4. Cu calificativ maxim sau nu, de-aia merge tara asta cum merge, ca ne conduc asemenea oameni. Ne meritam soarta…

Ionel a spus: (octombrie 12th, 2017 at 17:46 )

Un articol plătit ca si celalalt pe care nu l preia nici un alt ziar .Oare de ce Gina trebuie sa plătească articole ? Oare cei care o încurajează în comentarii o cunosc sau e chiar ea ?

nasoleu a spus: (octombrie 12th, 2017 at 18:17 )

Ionel, Ionelule, ce mai faci, băiatule… Marcele, tu ești? Bagă și tu mercurialul acilea, să știe lumea cât tre să dea dacă vrea să apară la gazetă. Hai, că știi cât dai tu ca să apari în postura de salvator al șomerilor. Sau tu plătești în natură, în uiscane și alte de-astea? Altfel, ai putea să ai grijă la ale tale, nu să te frece la ridiche că nu preia nimeni articolul.

Nelu a spus: (octombrie 12th, 2017 at 18:18 )

Ionel, Ionelule, nu mai bea baiatule……si tu Ana stai acasa langa copii si barbat, ca sa nu intrati si voi in c…t, zic asa preventiv.Ori faceti parte din acelasi grup de betivani( pardon alcoolici ).

Ana a spus: (octombrie 12th, 2017 at 18:37 )

Amenințări Nelu !!!

Ionel a spus: (octombrie 12th, 2017 at 18:43 )

2 comentarii care au acelasi autor se vede clar. Nici imaginatie , nici competente de care trebuie intr o instituție sa nu vb de cele manageriale,amenințări toate astea par cunoscute. D nu Miclau nu s ar demite sa comenteze la un asemenea articol ca asa trebuie sa faca un director nu ca dna.
In alte tari pentru asa cv un functionar este dat afara .

Elv a spus: (octombrie 12th, 2017 at 18:48 )

Ba da voua nu va e asa putin rusine, voi credeti ca a iesit lumea in 89 in strada ca azi in 2017, comunisti inraiti ce sunteti sa ne aduceti in vremuri mai rele decat pe vremea lui Ceasca..Nu a trecut nici un an de zile si uite unde suntem (sau voi nu va uitati la tv, ca nu aveti) Ce a facut rau Gina (asta ca sa-i fiu apropiat) si-a cautat dreptate in instanta, nu a dat in cap la nimeni, nu a molestat pe nimeni, nu a injurat, dar ce sa vezi SURPRIZA a castigat definitiv. O gasca de functionari pupincuristi, ati iesit de la munca si repede v-ati apucat de comment-uri.

Nelu a spus: (octombrie 12th, 2017 at 19:03 )

Ionel, esti praf. Nu-mi dau seama daca de la alcool sau din lipsa de materie cenusie. Daca ai casca ochi mari sau te-ar duce capul ai vedea ca sunt scrise in acelasi timp si cu siguranta alt ip. 🙂 🙂 Du-te ca mirosi….

nasoleu a spus: (octombrie 12th, 2017 at 19:12 )

Au, au… Simonico, ai ieșit și tu la porcăială? Și… Ionelule, da, într-adevăr, în alte țări, un funcționar poate fi dat afară pentru comportament nepotrivit. Ești tu așa convins că Miclău ăsta de-l apărați toți, de parcă ar fi un neajutorat, e curat ca lacrima și n-are nimic de ascuns?

Ionel a spus: (octombrie 12th, 2017 at 19:39 )

Nelu – 2 tel sau 2 comp click pe posteaza in acelasi timp si gata treaba, mare lucru …. Eu cred ca” cel neajutorat ” e Gina ca apelează la astfel de articole , ca ce a primit calificativul bine , ete na sfarsitul lumii.Astea is chestii cu care tr sa se ocupe un director, fie el si adjunct, intr o instituție ? Tara arde si Gina e rănită in orgoliu!

Carmen a spus: (octombrie 12th, 2017 at 20:32 )

Inteleg ca Ionel este ,, un apropiat,, doamnei. Va dati seama ce fel de personaje lucreaza la somaj!? Simonici…..
p.s Doamna inteleg ca a apelat la organele abilitate.Care-i supararea?

Carmen a spus: (octombrie 12th, 2017 at 20:41 )

Apropo, oare organele abilitate nu ar trebui sa se implice in acest caz……din oficiu, vad ca se pune ceva patima.Ceva, ceva miroase pe acolo.Draga redactie va rog sa luati doamnei prefect un punct de vedere pe acest subiect.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Top