Dorinta lui Marcel Miclau, seful AJOFM Timis, s-a implinit: e obligat sa refaca evaluarea Ginei Grigorie

Directorul adjunct al AJOFM Timiș, Gina Grigorie, a câștigat procesul pe care îl avea cu instituția, reprezentată de directorul executiv Marcel Miclău. Grigorie a contestat calificativul pe care i l-a acordat Miclău pentru activitatea din 2016, iar instanțele i-au dat dreptate.

Gina Grigorie, director adjunct la AJOFM Timiș, a primit, anul trecut, din partea șefului său direct, Marcel Miclău, calificativul „bine” pentru activitatea desfășurată. S-a considerat nedreptățită și a contestat decizia. „Situația e puțin aberantă. Ca director lucram «foarte bine», iar ca director adjunct lucrez «bine». Poate eram mai potrivită ca director. Lăsând gluma la o parte, consider că a fost o decizie arbitrară și am contestat-o”, explica, în primăvară, Grigorie. „Este un proces pe rol, nu mă pot pronunța. Așa am considerat eu, că trebuie să-i acord calificativul «bine». I-am dat «bine», nu i-am dat «rău». Aștept să văd cum se va desfășura procesul și vreau să văd ce instanță ar putea obliga un manager să schimbe un calificativ. Cred că Georgina Grigorie ar trebui să se gândească mai bine de ce a primit calificativul respectiv”, s-a limitat să comenteze, la rândul lui, Marcel Miclău.

Dorința lui Miclău pare să se fi împlinit, pentru că Gina Grigorie a câștigat procesul. „Va trebui să refacă acea evaluare și să-mi dea banii pe care i-am plătit pentru avocat”, ne-a declarat directorul adjunct al AJOFM Timiș, după ce și Curtea de Apel i-a dat dreptate. În aprilie 2017, Tribunalul Timiș dispunea „anularea raportului de evaluare aferent perioadei 1.01.2016 – 25.08.2016, întocmit reclamantei şi a adresei de soluţionare a contestaţiei nr. 11891/3.10.2016. Obligă pârâta (AJOFM Timiș – n.r.) la refacerea raportului de evaluare a reclamantei pentru aceeaşi perioadă”. AJOFM a făcut recurs, dar a pierdut la Curtea de Apel, sentința fiind definitivă. Gina Grigorie (PNL) și Marcel Miclău (PSD) sunt colegi de mai multă vreme. În 2013, Miclău a fost detașat, timp de jumătate de an, ca director adjunct, Grigorie fiind director „plin”. În primăvara lui 2014, aceasta a renunțat la funcție, rămânând pe un post de adjunct, iar în toamna aceluiași an, Miclău a promovat concursul de director organizat de Ministerul Muncii. PSD-istul a fost numit, în vara lui 2016, de fostul premier Dacian Cioloș, director al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă. În ianuarie 2017, abia instalat ca premier, Sorin Grindeanu l-a eliberat din funcție.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

19 comentarii pentru acest articol

Dan a spus: (octombrie 12th, 2017 at 11:27 )

Un lucru foarte bine facut de instanta ca acest betivan sa stie unde i este locul ca si acolo este pus de mila altora. Bravo doamna nu va cunosc dar am toata stima ca l-ati pus la punct

Popescu a spus: (octombrie 12th, 2017 at 11:31 )

Bravo Gina asa pe ei, macar esti o tipa ce are tupeu ca sa se puna cu astia de la PSD

Alein a spus: (octombrie 12th, 2017 at 11:34 )

Lumea stie ce are de facut si acum se vede ca PNL prinde putere fata de rosiile acestea jalnice, cand era doamna directoare normal ca i dadea sluga un calificativ mai bun

Viorica a spus: (octombrie 12th, 2017 at 13:15 )

Felicitari pentru curajul de a lupta in instanta! Ar trebui sa fiti un exemplu de urmat si de altii! Va multumesc pentru ceea ce reprezentati ca putere si vointa de a lupta impotriva unui sistem!

timisorean a spus: (octombrie 12th, 2017 at 14:11 )

acum, să nu cumva să o reevalueze cu „rău”!

Ioana a spus: (octombrie 12th, 2017 at 15:05 )

@timisorean – posibil, din pacate. Fiindca „poate” – „Așa am considerat eu, că trebuie să-i acord calificativul «bine». I-am dat «bine», nu i-am dat «rău».” – Marcel Miclău

Ca la Radio Erevan de prin vremea epocii de aur (spre care ne indreptam din ce in ce mai mult). Astfel, un ascultător întreabă: „E adevărat că lui Ivan Ivanovici i s-a dat drept premiu o Volgă?“, iar Radio Erevan îi raspunde: „Da, e adevărat! Cu două mici precizări: nu era o Volgă, ci o bicicletă, şi nu i s-a dat, ci i s-a luat!“ E adevarat ca a castigat o reevaluare? Da, e adevarat! Cu doua mici precizări: nu e reevaluare ci executare, si nu i se da un calificativ mai bun, ci i se ia din calificativ!”

Oare e de ras sau e de plans? Mergem inainte? ca inainte era mai bine?

ANA a spus: (octombrie 12th, 2017 at 16:59 )

Dna nu a câștigat nimic, decât o proastă reputație. ” Bine” este un calificativ prea bun pentru ea. O stie lumea și o cunoaste cât de „capabilă” este. Vai și amar de oameni ca Gina să conduca instituții. ….

Costel a spus: (octombrie 12th, 2017 at 17:26 )

1. Nu inteleg de ce toti aduceti in discutie ca unul sau altul e Psd sau PNL. Nu are nici o legatura partidul cu ce a muncit/ce a facut/ce note a dat domnul/doamna.
2. Mi se pare aberant ca un judecator sa hotarasca daca a fost dat corect calificativul. Nu a stat judecatorul alaturi de pers in cauza, nu au muncit impreuna…Sa inteleg ca judecatorul e PNL ist atunci? Ar trebui atunci sa mearga in instanta si copii de bani gata care desi sunt prosti bata, ei considera ca au facut bine … deci, pe banii parintilor (sau apartenenta politica) merita un mare 10 cu felicitari … dat de judecatori…zic !!!
3. Din nou se vede legatura dintre autorul articolului si doamna implicata. De unde pana unde familiaritatea asta („gina” ma gandesc ca ii spun cunoscutii…eu nu mi-as permite sa ii spun asa)
4. Cu calificativ maxim sau nu, de-aia merge tara asta cum merge, ca ne conduc asemenea oameni. Ne meritam soarta…

Ionel a spus: (octombrie 12th, 2017 at 17:46 )

Un articol plătit ca si celalalt pe care nu l preia nici un alt ziar .Oare de ce Gina trebuie sa plătească articole ? Oare cei care o încurajează în comentarii o cunosc sau e chiar ea ?

nasoleu a spus: (octombrie 12th, 2017 at 18:17 )

Ionel, Ionelule, ce mai faci, băiatule… Marcele, tu ești? Bagă și tu mercurialul acilea, să știe lumea cât tre să dea dacă vrea să apară la gazetă. Hai, că știi cât dai tu ca să apari în postura de salvator al șomerilor. Sau tu plătești în natură, în uiscane și alte de-astea? Altfel, ai putea să ai grijă la ale tale, nu să te frece la ridiche că nu preia nimeni articolul.

Nelu a spus: (octombrie 12th, 2017 at 18:18 )

Ionel, Ionelule, nu mai bea baiatule……si tu Ana stai acasa langa copii si barbat, ca sa nu intrati si voi in c…t, zic asa preventiv.Ori faceti parte din acelasi grup de betivani( pardon alcoolici ).

Ana a spus: (octombrie 12th, 2017 at 18:37 )

Amenințări Nelu !!!

Ionel a spus: (octombrie 12th, 2017 at 18:43 )

2 comentarii care au acelasi autor se vede clar. Nici imaginatie , nici competente de care trebuie intr o instituție sa nu vb de cele manageriale,amenințări toate astea par cunoscute. D nu Miclau nu s ar demite sa comenteze la un asemenea articol ca asa trebuie sa faca un director nu ca dna.
In alte tari pentru asa cv un functionar este dat afara .

Elv a spus: (octombrie 12th, 2017 at 18:48 )

Ba da voua nu va e asa putin rusine, voi credeti ca a iesit lumea in 89 in strada ca azi in 2017, comunisti inraiti ce sunteti sa ne aduceti in vremuri mai rele decat pe vremea lui Ceasca..Nu a trecut nici un an de zile si uite unde suntem (sau voi nu va uitati la tv, ca nu aveti) Ce a facut rau Gina (asta ca sa-i fiu apropiat) si-a cautat dreptate in instanta, nu a dat in cap la nimeni, nu a molestat pe nimeni, nu a injurat, dar ce sa vezi SURPRIZA a castigat definitiv. O gasca de functionari pupincuristi, ati iesit de la munca si repede v-ati apucat de comment-uri.

Nelu a spus: (octombrie 12th, 2017 at 19:03 )

Ionel, esti praf. Nu-mi dau seama daca de la alcool sau din lipsa de materie cenusie. Daca ai casca ochi mari sau te-ar duce capul ai vedea ca sunt scrise in acelasi timp si cu siguranta alt ip. 🙂 🙂 Du-te ca mirosi….

nasoleu a spus: (octombrie 12th, 2017 at 19:12 )

Au, au… Simonico, ai ieșit și tu la porcăială? Și… Ionelule, da, într-adevăr, în alte țări, un funcționar poate fi dat afară pentru comportament nepotrivit. Ești tu așa convins că Miclău ăsta de-l apărați toți, de parcă ar fi un neajutorat, e curat ca lacrima și n-are nimic de ascuns?

Ionel a spus: (octombrie 12th, 2017 at 19:39 )

Nelu – 2 tel sau 2 comp click pe posteaza in acelasi timp si gata treaba, mare lucru …. Eu cred ca” cel neajutorat ” e Gina ca apelează la astfel de articole , ca ce a primit calificativul bine , ete na sfarsitul lumii.Astea is chestii cu care tr sa se ocupe un director, fie el si adjunct, intr o instituție ? Tara arde si Gina e rănită in orgoliu!

Carmen a spus: (octombrie 12th, 2017 at 20:32 )

Inteleg ca Ionel este ,, un apropiat,, doamnei. Va dati seama ce fel de personaje lucreaza la somaj!? Simonici…..
p.s Doamna inteleg ca a apelat la organele abilitate.Care-i supararea?

Carmen a spus: (octombrie 12th, 2017 at 20:41 )

Apropo, oare organele abilitate nu ar trebui sa se implice in acest caz……din oficiu, vad ca se pune ceva patima.Ceva, ceva miroase pe acolo.Draga redactie va rog sa luati doamnei prefect un punct de vedere pe acest subiect.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto

Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
În frunte cu cei doi consilieri locali, Maxim Maximilian şi Zoran Neamț, membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL. Primarul liberal al comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu, afirmă că a colaborat foarte bine în Consiliul Local cu cei doi proaspeţi membri PNL. Ionuţ Stănuşoiu susţine că nu doar PNL va deveni mai puternic în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL
Atmosfera a fost încărcată de surprize și subtilități politice la recenta lansare a candidaturii PSD-PNL a lui Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara, un eveniment ce a avut loc la Iulius Congress Hall. Deși era de așteptat să fie un moment de unitate pentru alianța PSD-PNL, un gest al lui Nicolae Robu a stârnit nemulțumiri printre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Surpriză și nemulțumire în rândul tinerilor liberali: Nicolae Robu alege TSD în detrimentul TNL la lansarea candidaturii sale
Primăria Timișoara a anunțat că investiția pentru realizarea noii clădiri a Liceului Waldorf e în grafic. Peste trei sferturi din lucrări au fost realizate și investiția este planificată pentru finalizare completă în această vară. Constructorul a montat geamurile de mari dimensiuni. Clădirea are două niveluri, parter și etaj, și include spații unde vor studia aproape...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Trei sferturi din lucrările de la extinderea Liceului Waldorf au fost realizate
Mult disputata sală multifuncțională de la Palatul Administrativ e acum modernizată. Suma investită de cei de la Consiliul Județean Timiș a depășit un milion de lei. Sala Multifuncțională din Palatul Administrativ a trecut printr-o importantă modernizare Cu o investiție de peste 1 100.000 lei (TVA inclus), am fost realizate modernizări esențiale pentru a oferi utilizatorilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Multifuncțională, devenită celebră în aceste zile, a fost modernizată
Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
PSD Timiș a decis lista consilierilor locali propuși pentru Timișoara, respectiv a celor județeni. Sunt zece poziții pentru CJT, respectiv șapte pentru CLT. Propunerile urmează să fie ”amestecate” cu propunerile partenerilor de la PNL. Paritatea la consiliul județean este una favorabilă PSD, iar aici sunt zece candidați propuși de social-democrați, în ordinea pe care vor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ce candidați propune PSD la ”mixarea” cu PNL. Au fost stabilite propunerile pentru CLT și CJT
Disputa dintre Alin Nica, actualul președinte al CJ Timiș, și Alfred Simonis, contracandidatul său la alegerile locale, pe tema ședinței de guvern de joi de la Timișoara pare să nu mai aibă final. Miercuri, Alin Nica a ieșit public și a acuzat PSD că ar fi amenințat participanții la o dezbatere pe teme de regionalizare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi cere lui Alin Nica să prezinte lista celor care acuză că au fost amenințați de PSD: ”Să depună plângeri la Parchet”
Concursul prin care Florin Răvăşilă, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, a ajuns şef peste jumătate din patrimoniul Tmişoarei a fost anulat în instanţă. Trimis în judecată de DNA pentru şpagă, Răvăşilă a trecut acest concurs fără ca măcar să-şi scrie lucrarea. Primăria Timișoara a câștigat procesul de anulare a concursului în baza căruia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Instanţa a anulat concursul prin care Florin Răvăşilă, omul lui Nicolae Robu, a ajuns stăpân peste patrimoniul Timişoarei
Surpriză în organizarea ședinței de guvern de la Timișoara. Întâlnirea ar putea avea loc în sala Video, aflată la sediul Prefecturii Timiș, și nu la sala Multifuncțională, așa cum se dorea inițial. Scandalul sălilor pentru găzduirea ședinței de guvern programate joi la Timișoara s-ar putea termina cu o surpriză. Discuțiile susținute, mai ales în contradictoriu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Video de la Prefectură ar putea fi gazda ședinței de guvern de la Timișoara
Top