Poli pierde la scor de maidan! FCSB a umilit trupa lui Ionut Popa

Cu o echipă improvizată din apărare şi până în atac, jucătorii lui Ionuţ Popa au fost „carne de tun” în faţa unei echipe aflate în mare formă, FCSB.

Bucureştenii nu au avut milă de bănăţeni pe care i-au „distrus” efectiv în cele 90 de minute ale partidei de pe Arena Naţională. S-a terminat 7-0 (3-0) pentru bucureşteni, care trec pe locul 2, la egalitate de puncte cu Craiova, şi la o lungime în spatele liderului, CFR, în timp ce Poli continuă seria negativă, doar două puncte în ultimele şase partide cu doar un gol marcat.

Partida nu a avut practic istoric, echipa din Capitală dând impresia că poate marca de câte ori vrea. Cele șapte goluri au fost parcă prea puține, la ocaziile ce s-au derulat la poarta nefericitului Straton. Gnohere (3), Coman (2), Larie şi Tănase au fost marcatorii acestei victorii la scor a bucureştenilor, într-un meci care a consemnat şi debutul în prima ligă în echipa al mai multor jucători, ca Abraw, Haruţ sau Oprea.

FCSB: Niţă – Enache, Larie, Bălaşa, Jr. Morais, O. Popescu, Filip – Golofca, Budescu, Fl. Coman – Gnohere. Au mau jucat: D. Benzar, Tanase, Man.
Antrenor: Nicolae Dică

ACS Poli: Straton – Haruţ, Soljic, Melinte, Ciucur – Curjuric, Arteans – Vaşvari, A. Munteanu, Mailat – Abraw. Au mai jucat: Doman, Bîrnoi, Oprea.
Antrenor: Ionuţ Popa

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

21 comentarii pentru acest articol

Robu a spus: (octombrie 22nd, 2017 at 23:16 )

Capul sus,se mai întâmpla ,mai ales cand ne-au lipsit atâția jucatori ,dar trebuie sa recunoaștem ,fără investiți nu ai cum realiza mai mult si asa e minune pe ce loc santem ,cu restante la salariale si condiții nu tocmai Ok ,pt o echipa de liga 1

astral a spus: (octombrie 22nd, 2017 at 23:29 )

Am ajuns RUSINEA campionatului. O fi ea Steaua, dar sa pierzi la 7 goluri si sa fii carne de tun tot meciul e jenant. La cum se comporta acum echipa asta, retrogradarea e o chestiune de timp. Manageriatul prost din vara, situatia financiara actuala, un antrenor blazat si jucatori fara vlaga au adus aceasta echipa in colaps. Si nu vad iesire din impas in urmatoarele etape. Ne mai miram ca nu vine lumea la stadion, dar ce sa vada, cum pierdem la scor?

Polist a spus: (octombrie 22nd, 2017 at 23:31 )

Oare jucatori îl mai vor pe Popa antrenor vati pus întrebarea domn primar

Mircea_tm13 a spus: (octombrie 22nd, 2017 at 23:32 )

Alo d-ul Robu… haideți sa dam stingerea, recunoaștem ca asta e tot ce putem si facem cumva sa închidem taraba si sa ne retragem cât încă putem de onorabil. Suntem penibili haideți sa nu devenim jalnici sau execrabili.
Echipa asta nu mai are nicio șansa, sa recunoaștem. Din punct de vedere financiar si prin urmare sportiv e capăt de drum.
După datoriile re-eșalonate cumva si împrumuturi in stânga și-n drepta sa ținem echipa la linia de plutire, a venit lovitura de gratie de la Curtea de conturi.
Care este planul? Ce facem mai departe?
Dc nu avem niciun plan , sa ne retragem.
Pana acum am susținut activ echipa, dar cu părere de rău de acum înainte nu mai susțin un proiect prost gestionat si fără orizont.

++ a spus: (octombrie 22nd, 2017 at 23:32 )

salariile nu au avut nici un rol in 7-0 ul asta, conditiile nu stiu, nu cred ca au fost cu autobuzul la bucale. in rest, asta e, in fcsb s-a investit mai mult… si se vede. n-avem noi treaba cu fcsb-ul, pe noi ne intereseaza evitarea retrogradarii. de atit avem bani, sper ca macar asta sa reuseasca.

Suporter a spus: (octombrie 22nd, 2017 at 23:34 )

E rușinos sa pierzi așa dar asta e trebuie ceva schimbat la echipa altfel ne ducem tot mai jos

Man a spus: (octombrie 22nd, 2017 at 23:36 )

Brazilia a pierdut acasa cu Germania cu 7-1 si nimeni nu s-a sinucis,si au jucat cu echipa completa.
Nu avem echipa de play off dar nici nu cred ca vom retrograda.

Robu a spus: (octombrie 22nd, 2017 at 23:41 )

Ca sa fie menegeriatul prost ,trebuie sa ai bani ,ca sa poti sa spui ca ai menegeriat prost sau bine ,la Poli cum nu este cașcaval nu ai ce menegeria ,jucatori noi au venit ca a promis ,primaru ca da bani si o sa fie stabilitate din lotul vechi sa scos mai mult decât maximmmmm ,deci era clar ca trebuiau aduși alți si spre surprinderea mea ,su venit jucatori buni ,dar incertitudinea financiară nu face deloc bine ,tot dam ca avem un oras frumos ca sante cei mai tari dar nu dam un leu la sportttttttt………si atunci ce pretenții sa avem

£ae Baro$$anu a spus: (octombrie 22nd, 2017 at 23:46 )

Buey, egzista lucruri pe care nu le intelege toata pooolimea, azi am facut sa fie rau ca sa fie bine mâine. Ciocu mic si pregătiti buzele pt pupicii primelor buci ale urbei, miercuri ii spargem pe betivanii heitări si voi ma veti adora din nou. Besos

++ a spus: (octombrie 23rd, 2017 at 00:11 )

si apoi, noi avem treaba cu disputa ACS-ASU si il ascultam pe Brincov… cum trebuie organizat fotbalul, in timp ce cei de la bucale isi bat joc de noi toti, de ASU si ACS. nu putem investi in echipa ca nu „avem voie”, dar in schimb toata rom. o face nestingherit si stadion vor avea toate orasele rom. inaintea timisorii. ce ne miram ca ne dau 7-0, iar cei de la ASU nici nu exista. avem onoarea de a asculta parerea unui cretin ca Mihalcea care zice ca meciul asta nu trebuia sa aibe loc, si o combinatie de sariti de pe fix ca Av. Obirs… si politiceni care vor fotbal fara bani. pai asta e diferenta dintre fotbal fara bani si cel cu bani, 7-0. ati inteles-o? astia desteptii, ca Borza, Herzog si altii. 7-0.

INO a spus: (octombrie 23rd, 2017 at 01:11 )

TRU!POPA DEMISIA!A ZIS ASTA ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUTUL CAMPIONATULUI!EȘTI UN ANTRENOR LIMITAT!BINE CĂ NU AI JUCAT VÂRF CU PORTARUL!DĂ-L AFARĂ ACUM IMEDIAT PE ACEST POPA CARE ÎȘI IA PENSIA DE LA POLI TIMIȘOARA!DACĂ NU PLEACĂ ACUM VA FI RĂU DE TOT PENTRU POLI AU AJUNS RUȘINEA CAMPIONATULUI!NICI MĂCAR NU ȘTIE SĂ FACĂ ECHIPA!ROBULANE SCAPĂ DE ACEST REDUS!!NU ESTE VORBA DE BANI PENTRU CĂ ACEST LUCRU DUCE CEL PUȚIN LA UN PROTEST DAR SE VEDE CLAR CĂ POLI TIMIȘOARA ESTE VARZĂ ȘI NU AU PARTE DE ANTRENAMENTELE UNOR FOTBALIȘTI CARE AR TREBUI SĂ STEA ALTFEL PE TERENUL DE FOTBAL!UNA ESTE BANUL ALTUL ESTE FAPTUL CĂ JUCĂTORI NU JOACĂ NIMIC ABSOLUT!!ROBULANE IA MĂSURI PÂNĂ NU ESTE PREA TÂRZIU!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

@£a€ Baro$$anu a spus: (octombrie 23rd, 2017 at 08:22 )

Gata weekend-ul acasa la Stehaia ?

Intors in Timisoara ,tot ce caterinca , cum ii sta bine unui oltenas emigrant in Timisoara .

antirob a spus: (octombrie 23rd, 2017 at 09:14 )

Va rugam sa ne scuzati.Din cauza noastra a maturat stelimea cu cmpdpul pe jos ieri.Ne cerem iertare si pentru milioanele de euro pe care nu le mai puteti returna bugetului.Ne cerem scuze anticipat si pentru eventualitatea in care miercuri Dumnezeu va fi polist si va scoatem din cupa.Cretini ati fost si sunteti inca.

birlic a spus: (octombrie 23rd, 2017 at 09:48 )

nu prea au fost Coroane dar a fost o inmormantare „frumoasa” o priedica pe masura a Popei ,nu a lacrimat nimeni ,din contra au ras ,chiar daca erau numai 5 mii care au asistat la ingropaciune ,si-au amintit si de infarctul de acum 13 ani ,cand ploa si noi cantam pe Dan Paltinisanu Dumnezeu sa-l odihneasca .Rusine Popa ai facut echipa ca si cum ai fi jucat cu sora Poli in cupa si te-ai postat pe banca ca la Birt .

£a€ Baro$$anu a spus: (octombrie 23rd, 2017 at 10:01 )

Buey, eu nu sunt de la Strehaia, uita-te pe super pagina mea de wiki si o sa vezi ca sunt de la Bocsig. Despre olteni emigranti nu discutam ca poate intervine Vasile cu shotokanu. Acum te las fraere ca eu muncesc buey, realizarile nu se realizeaza singure.

@antirob a spus: (octombrie 23rd, 2017 at 10:18 )

Daca Dumnezeu va fi miercuri polist , atunci veti pierde .

Nu aveti nici o legatura cu Poli ,cu anul 1921, cu derbiurile cu UTA (pe care le invocati ) ,cu istoria lui Poli pe care o invocati tot timpul , pe site si facebook .

Sunteti o echipa noua care joaca pe o fundatie a Institutului Politehnic Timisoara infiintata in 2010 de conducerea facultatii , pt a promova sportul amator in randul studentilor .
Istoria voastra are maxim 7 ani .

Poli a murit datorita ambitiilor voastre si a primarului liberal .

Remember Poli Timisoara.
Respect CVUCS .

@antirob a spus: (octombrie 23rd, 2017 at 10:20 )

Meciul de miercuri e razboiul CLONELOR.

Ha ha ha !

@£a€ Baro$$anu a spus: (octombrie 23rd, 2017 at 10:24 )

Lasa vrajeala si caterinca , sigur esti oltean . Daca nu esti din Mehedinti , sigur esti din Gorj . Caterinca ieftina te tradeaza :-))))

£a€ Baro$$anu a spus: (octombrie 23rd, 2017 at 10:35 )

Vasileeee, ocupa-te de nonvaluarea lui acesta care comenteaza, auzi la fraer, discursul meu de valoros ie caterinca, pai buey hahalero, ai fost tu prorector, rector, senator, doctor, academician, primar si alte multe functii din astea benguase? eşti decat un heităr buey, pariez ca nici macar timisorean adevarat nu esti, fraere care esti tu fraer.

£a€ Baro$$anu a spus: (octombrie 23rd, 2017 at 10:42 )

Buey, nu ma mai inerva omule. Io m-am nascut in Tg Jiu dar sunt mai banateam ca tine , cum sa nu fiuuuuuuu. aia-i mah omule. poate ii zic la Vasile sa ia chotokanu

@£a€ Baro$$anu a spus: (octombrie 23rd, 2017 at 11:24 )

Ha ha ha deci esti oltean de Gorj din Targu Jiu , sau din vreun sat amarat din preajma ?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top