Categories: Cultura

Muzicon: ce merge si ce nu in industria muzicala romaneasca

La Timișoara are loc, timp de două zile, o conferință inedită, care pune față în față reprezentanți ai industriei muzicale locale și profesioniști ai managementului artistic, comunicării și producției de eveniment din România. Vor și patru workshopuri, iar participarea este liberă pentru toată lumea.

Bogdan Șerban (Radio Guerrilla), Ioan Constantin (Club Expirat), Tavi Horvath (Implant pentru Refuz), Dan Byron (byron), Carina Sava (manager Vama), Codruț Dumitrescu (manager Overground Music), Andreea Iager-Tako și Norbert Tako (cofondatori Plai Festival și Ambasada), Antonio Nartea (PR&comunicare club Expirat) și Emil Biebel (fondator Viniloteca) sunt doar câțiva dintre cei care vin vineri, 3 noiembrie, și sâmbătă, 4 noiembrie, la Ambasada, pentru a da mai departe din cunoștințele acumulate în anii în care au testat ce merge și ce nu merge în industria muzicală din România. Evenimentul Muzicon este organizat de Asociația Culturală Antagon, al cărei președinte este Bogdan Cotîrță, vocalist al trupei Melting Dice. „Vrem un dialog între public și cei de pe scenă, așa că structura evenimentului este gândită cu tot cu această punte de discuție. Cu toții mai avem multe de învățat despre ce și cum se face bine în zona artistică românească”, explică acesta.

Ziua de 3 noiembrie e dedicată discuțiilor, într-o conferință structurată pe teme de discuție. Ziua de 4 noiembrie aduce patru workshopuri din zone de interes diferite. Atelierele vor fi susținute de patru profesioniști, după cum urmează: Identitatea vizuală a artiștilor – Ovidiu Hrin (designer, manager Synopsis Media), Song Writing – Dan Byron (lider trupa byron), Social Media pentru artiști – Iulia Pop (PR&comunicare Overground Music) și Kitul de presă al artistului – Cosmin Ionescu (PR&comunicare Overground Music). Accesul la Muzicon este gratuit și se face pe bază de înscriere prealabilă.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

3 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

4 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

4 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

5 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

5 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

5 ore ago