PSD Timis lauda PNL, dupa racolarea lui Horea Bacanu: Avem si alti oameni competenti

Cea mai nouă achiziție a PNL Timiș, PSD-istul Horea Băcanu, este salutată public de secretarul executiv al PSD Timiș, Adrian Negoiță. Fostul lider de sindicat îi poartă de grijă deputatului Marilen Pirtea și le transmite liberalilor că, dacă rămân în pană de specialiști, „pepiniera” PSD mai are marfă.

Deputatul PNL de Timiș Marilen Pirtea e a avut nevoie de consiliere profesionistă la cabinetul parlamentar, așa că a căutat un om potrivit. L-a găsit în persoana lui Horea Băcanu, fost vicepreședinte al PSD Timișoara, partid în care s-a înscris în 2005, și fost candidat la președinția executivă a acestei organizații. Băcanu, în trecut și pe la PD, a fost director de cancelarie al prefectului de Timiș dar și consilier județean din partea PSD. Sociologul Horea Băcanu a făcut pas în spate în ultimii ani, în ceea ce privește activitatea PSD, iar acum a decis să ajute și PNL să aibă o comunicare eficientă. Decizia este salutată și de… PSD Timiș, ba chiar de la vârful organizației! Astfel, Băcanu primește recomandări călduroase, dar și sfaturi cum să se ferească de „parul” pe care președintele PNL, Ludovic Orban, îl vrea pe spatele social-democraților. Secretarul PSD Timiș, fostul lider de sindicat Adrian Negoiță, are un gând bun și pentru șeful lui Băcanu, care ar putea avea de suferit din cauza apropierii de „ciuma roșie”.

„Felicitări celor de la PNL Timiș pentru noua lor achiziție din rândul membrilor PSD Timiș. Țin să îi asigur pe colegii liberali de competența profesională a fostului nostru coleg Horea Băcanu, care s-a remarcat de-a lungul timpului ca un bun comunicator și un fin analist politic. Ca prieten (a fost și va rămâne), sper ca pietrele aruncate în psd-iștii de președintele liberalilor timișeni, Nicolae Robu, să nu îl atingă, la fel parii fluturați în vânt de «menestrelul» de la centru. În același timp sper ca șeful politic al domnului rector a UVT, Marilen Pirtea (ce șef a ajuns să accepte!) să nu îl sancționeze, eventual să îl excludă din partid, având în vedere că a fost infectat cu «ciuma roșie». Partea bună este că, în ciuda celor susținute public, PNL Timiș recunoaște pregătirea profesională a membrilor noștri și îi asigurăm că PSD Timiș dispune și de alți oameni competenți, în cazul în care rezerva de cadre din propriul partid nu le satisface exigențele”, a notat Negoiță pe Facebook. Social-democratul este și șeful de cabinet al președintelui CJ, Călin Dobra.

Share
Published by
Feisbukistul de serviciu

Recent Posts

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

2 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

3 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

4 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

4 ore ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

5 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

5 ore ago