Categories: Accidente

Plonjon fatal. Două tinere din Timiș au murit după ce au ajuns cu mașina în lacul Ghioroc

Două tinere, una de 24 de ani, una de 26 de ani, au avut parte de-un sfârșit cumplit duminică seară. Mașina condusă de una dintre ele și în care se aflau încă doi tineri a plonjat în lacul Ghioroc. Băieții au reușit să iasă, dar n-au putut salva și fetele.

Cei patru plecaseră la o „tură” cu mașina, un BMW condus de Adelina, în vârstă de 24 de ani. Alături de ea, pe scaunul din dreapta era prietena ei, Laura, în vârsă de 26 ani. Erau pe un drum agricol pe lângă lacul Ghioroc, când mașina a scăpat de sub control și a „zburat” efectiv în apă. Băieții, aflați pe bancheta din spate, au reușit să iasă și au încercat să scoată și fetele. Între timp, un martor la cumplitul incident a sunat la 112, astfel că au sosit în scurt timp și echipele de salvatori. Pompierii și scafandrii au reușit să le scoată, în cele din urmă, din mașina aflată pe fundul lacului pe Adelina și pe Laura. Au urmat manevre de resuscitare la care medicii au încercat, timp de zeci de minute, tot ce este omenește posibil. Ambulanțele au plecat spre spital, însă, în cele din urmă, puțin înainte de miezul nopții,medicii au fost nevoiți să declare decesul celor două.

„Din primele cercetări s-a stabilit că pe un drum agricol aflat pe marginea lacului Ghioroc, o tânără din Timiș, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ajungând în lac. Doi tineri care se aflau în autoturism au reușit să iasă, iar pentru cele două fete blocate în mașină au intervenit echipajele de salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. Se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele producerii accidentului”, a explicat inspector principal Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Timişoreanca Antonia Ioana Bâlcu merge în China la Olimpiada interdisciplinară Ştiințele Pământului

Performanţă deosebită pentru învăţământul timişean. Antonia Ioana Bâlcu, elevă la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara,…

35 de minute ago

Marian Vasile e supărat foc pentru că nu e singurul candidat independent pentru funcția de primar al Timișoarei

Deși el știe sigur că are șanse adevărate să devină viitorul primar al Timișoarei, acum…

55 de minute ago

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

O oră ago

Accident mortal în Timiş. Lipsa de experienţă a unui tânăr de 19 ani a dus la moartea unei fete de 17 ani

Un tânăr, în vârstă de 19 de ani, a condus un autoturism pe DN 59…

2 ore ago

Candidează românește

Nu ne trebuie multe sondaje de opinie să ne dăm seama că Dominic Fritz și…

3 ore ago

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

3 ore ago