Categories: Timp liber

Holograme pe apă, meșteri populari și concursuri la Zilele Lacului Surduc. Puteți veni cu cortul

Sunteți invitați din nou la Zilele Lacului Surduc. Chiar dacă de această dată nu va mai fi un show aviatic, vor fi evenimente pe apă, de la proiecții holografice la concursuri. Vor fi și două scene, cu muzică de toate felurile.

Zilele Lacului Surduc, eveniment ajuns la a patra ediție, au avea loc în perioada 16-17 iunie. Puteți ajunge la Surduc pe autostradă, în 45 de minute, dar o problemă încă actuală o reprezintă locurile de cazare puține din zonă. Puteți veni cu cortul și beneficiați de campare gratuită în aceste două zile. Vor fi proiecții pe apă ale principalelor obiective din Timiș, două scene cu muzică de toate felurile, un beach bar, concursuri pe apă, teatru de păpuși și multe altele. Vor fi meșteri populae care vor face oale din lut și sculptură în lemn.

„Vom avea pe Lacul Surduc o hologramă, o primă proiecție pe un ecran de apă și lasere. Ea va reproduce anumite obiective din Timiș. Vom avea două scene pe malul lacului, spectacolul muzical se creionează ca un concert diferit. Vrem să atragem mai mulți tineri înspre Surduc. Din Timișoara până pe lac poți să faci pe autostradă 40-45 de minute. Vom avea un beach bar la scena mică. Vom reveni cu detalii mai exacte, la finalul acestei săptămâni ,legate de programul muzical. Vor fi și meșteri care vor veni și vor lucra, vor face oale de lut și sculptură în lemn. Vom avea două ambarcațiuni dragon, pe care publicul se va putea întrece în echipe de până la 10 persoane”, a spus Delia Barbu, directorul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în Timiș.

Sâmbătă, 16 iunie, la ora 12, încep activitățile pe lac. În jurul orei 23 va fi proiecția pe ecranul de apă, iar la ora 24, un foc de artificii. Muzica va continua până dimineața, la ambele scene. Duminică, 17 iunie, va fi teatru de păpuși pentru copii, după-amiază va fi un spectacol de muzică populară și vor avea loc plimbări cu bicicletele în zonă și multe altele. APDT Timiș va face public un program complet, pe ore, în aceste zile.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

37 de minute ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

13 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

14 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

19 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

20 de ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

20 de ore ago