Sondajul lui Robu: Fanii lui ASU vor… fuziunea cu ACS! Primarul spune că nu ține cont de „venin” și va analiza situația

ACS Poli a retrogradat din nou. Cu datorii mari și rate lunare de zeci de mii de euro, clubul merge mai departe. Cel puțin așa susține primarul Nicolae Robu, care a făcut și un sondaj din care a rezultat, la mică diferență, că fanii ASU – evident, cei care mai au acces pe pagina acestuia – vor fuziunea cu ACS! Edilul spune că va acționa după ce se va edifica asupra mai multor aspecte.

ACS Poli a retrogradat a treia oară din 2012 încoace, dar primarul Nicolae Robu spune că echipa merge mai departe. El a anunțat că a rezolvat, teoretic, problema finanțării lui ACS Poli. Este vorba despre 20 de oameni de afaceri care vor continua să susțină echipa, dar contractele de sponsorizare și / sau publicitate vor avea o clauză care spune că „dacă până la data de… clubul nu ajunge să aibă contractate venituri acoperitoare pt întreaga ediție de campionat 2018/2019, prezentul contract devine nul de drept”. Dacă tot rezolvase problema banilor, Robu a decis să facă și un sondaj care s-a înscris tot în nota ciudățeniilor din ultima perioadă. „Timișoara are 3 echipe de fotbal în Liga 2. Una dintre ele – ACS Poli – este a comunității, reprezentată juridic de Consiliul Local, Consiliul Județean și Universitatea Politehnica – 3 instituții publice-, ceea ce, presupun eu, transferă asupra sa anumite restricții ce țin de gestiunea patrimoniului public, fie el public și doar indirect. Presupunând că, totuși, în condițiile date, dpdv juridic, intrarea ei într-un proces de fuziune n-ar reprezenta o problemă, dv ce părere aveți?”, a întrebat primarul.

Cei care încă nu sunt blocați pe pagina acestuia de Facebook au putut alege între „Fan ACS vreau fuz cu ASU” și „Fan ASU vreau fuz cu ACS”. Sondajul s-a încheiat duminică și la el au votat 2.000 de oameni. Rezultatul? Au ales opțiunea „Fan ASU vreau fuz cu ACS”… 52% dintre cei care au răspuns! Primarul Nicolae Robu spune că sondajul a fost făcut la cererea mai multor timișoreni și că a vrut să vadă ce-și doresc fanii celor două echipe. „Au răspuns la sondaj 1.958 de persoane care se declară fani ai celor două echipe și sunt de acord cu fuziunea. Evident, fiecare dintre echipe are și fani care nu sunt de acord cu fuziunea (…) aplicația de sondare folosită nu permite decât două variante de răspuns. Prin urmare, nu mi-a dat posibilitatea să văd câți fani ai fiecăreia dintre echipe nu sunt de acord cu fuziunea. Aceștia au avut posibilitatea să se exprime prin postări și au și făcut-o. Din păcate, au făcut-o printr-o nouă revărsare de venin, cum rar mi-a fost dat să văd! Dar, eu trec și peste aceasta, cum am trecut din 2012 peste atâtea și atâtea altele”, a scris edilul.

Dacă tot e vremea de sondaje pe Facebook – a căror relevanță în lumea reală este zero – a inițiat o consultare și Cristi Brâncovan. Acesta și-a întrebat prietenii „Cine este vinovat pentru eșecul proiectului fotbalistic ACS Poli?”. Au răspuns 3.000 de oameni, iar 78% dintre aceștia au ales, din cele două variante, răspunsul „primarul Nicolae Robu”. Cealaltă posibilitate era „oricine altcineva”.

Ce urmează? „În ceea ce mă privește, mă voi pronunța și voi acționa ca atare atunci când voi fi complet edificat asupra mai multor aspecte ce obligatoriu trebuie avute în vedere în context”, mai notează edilul, legat de o potențială fuziune. Dincolo de dezbateri virtuale, un lucru este cât se poate de real și de absurd: un oraș de potența financiară a Timișoarei are, în acest moment, 3 echipe în Liga a II-a! Proaspăt retrogradata ACS Poli, „echipa comunității”, așa cum o numește primarul Robu, are probleme financiare și o rată lunară de peste 50.000 de euro către ANAF. În plus, unele salarii sunt neplătite de 5 luni.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

10 comentarii pentru acest articol

Daniel a spus: (iunie 10th, 2018 at 23:02 )

Tu chnu ți e rusine nesimtitule după ce ai dezbinat orasul in două ti ai batut joc de culoriile alb-violet..de toți care am fost la meciurile ACS ..de Robu..de parcă el juca.de jucătorii. angajații clubului dându le lectii de management. bucurându te împreună cu drojdierii. când se oprit finanțarea de catre autoritățile locale. .acum ai Tupeul să vi si cercesti banii publici..chipurile Asu nu are datorii. .cat de pervers poți fi? De unde frustrarea asta în tine? Dimineața când te uiți în oglindă. .nu îți crapă obrazul de rusine..!!!sau ai soricul gros..parcă erați cei mai corecți ..fără patronii sau politic..incredibil cum te poți „vinde”pe nimik. .ți ai dat seama că fără banii sunteți ZERO si ce ai zis hai să mă umilesc lui Robu..poate cu un proiect mulgeti niste. .apropo până acum 2 ani si erau banii publici. .acum parcă sunt buni.Mi e SCÂRBA DE CARACTERUL TĂU ( dacă ai asa ceva ).HAI POLI!

antirob a spus: (iunie 10th, 2018 at 23:51 )

ASU Politehnica Timisoara numara in prezent aprox + – 500 de suporteri cotizanti. O mie dintre ei au votat, conform primarului, fuziunea cu mortaciunea acese cemepedepeRIP…
Robu daca nu-i fudul, parca nu-i primar destul.
Concluziile vor fi trase ca de obicei de Poli 21 si INO spiritu’, cand isi revin dupa deplasarea de ieri la mitingu’ de la Bucuresti.

anteconbega a spus: (iunie 11th, 2018 at 06:15 )

Chestia cu mortăciunea fuzionistă şi PCR 21 e… mortală!

tot inainte a spus: (iunie 11th, 2018 at 09:24 )

Cum sa te unesti Robule cu aia care blastama si spurca de vreo 6 ani fara-ncetare?Cu aia care se dau mari polisti,dar tineau chef cand securistii aveau 2-0 cu Acs-ul,lingand rom-ul de pe coliva care ne-au fiert-o deja?Ei, care dupa 3 zile de betie,crezand ca Acs-ul se va desfiinta,au aflat ca de fapt va continua si si-au reluat blestemele la adresa ta Robule?Inseamna ca esti un om mic,daca te gandesti la o unire cu asemenea specimene.Nu arunca margaritarele inaintea cainilor si porcilor Robule,le vor calca in picioare si te vor sfasia,asteapta doar momentul,precum demonii,se hranesc din propria lor ura.

drucker a spus: (iunie 11th, 2018 at 09:34 )

Ha , ha , ha !
I-NI- MA-GI-NA-BIL !!!
IN-CRE-DI-BIL !!!!!!
Daca banii publici ii primim noi (ASU), e foarte bine , nu ne opunem .MEMORABIL !!!!

drucker a spus: (iunie 11th, 2018 at 13:19 )

Acum sa negocieze !??!

In urma cu 5 ani trebuia sa negocieze, sa se intalneasca de 100 de ori daca era nevoie , lasand orgoliile si prostia deoparte.Vina e in egala masura a ambelor tabere.
Pt cine se joaca fotbalul ? Pentru suporteri .Cati suporteri vin constant la meciurile celor 2 Poli ?
Nici una dintre ele nu aduna mai mult de 200/250 de suporteri .Atati polisti mai cred dupa 5 ani in cele 2 clone .
Momentul vostru a trecut , l-ati ratat in urma cu 5 ani.Veti ramane in istorie alb-violeta groparii acelei Poli pe care o sustineam neconditionat , care reprezenta cu fala Timisoara , la care vedeam in tribuna bunici cu nepoti sau familii intregi .
Remember Poli Timisoara .
Respect Commando Viola .

@antirob a spus: (iunie 11th, 2018 at 14:37 )

Care miting , ca au fost 4 :
Impotriva statului paralel 🙂
LGBT
Pentru normalitate
# Rezist

Cat despre membrii cotizanti ASU sunt +/- 250 .

ppp a spus: (iunie 11th, 2018 at 14:57 )

Robule,daca Acs-ul detine dreptul de folosinta asupra numelui si culorilor,de ce permiteti unei alte entitati sa foloseasca numele si culorile acestui brand?e foarte simplu,,dar ceva ori pute,ori ai tu un suflet prea bun sa-l ranesti pe Serban cu care esti la cutite.Taie-le macaroana ,ca ne-am saturat de ei pana peste cap,daca dreptatea e de partea ta bine-nteles.

@antirob a spus: (iunie 11th, 2018 at 16:40 )

Eu am fost la cel pentru normalitate , „anteconbega” a fost la LGBT , desi avea o masca . tocuri si paiete l-am recunoscut .

mihai constantin a spus: (iulie 7th, 2018 at 19:09 )

Cine sponsorizeaza pe ASU Poli,pt,ca din banii celor 2000 de fani(in cel mai bun caz),nu se poate supravietzuii….!!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total

Singura sală de sport de dimensiuni mai mari din Timișoara va primi o suprafață de joc nouă, cea existentă acum fiind prea deteriorată pentru a mai fi reparată și folosită. Proiectul de înlocuire a pardoselii Sălii Constantin Jude (Olimpia) și a reabilitării sistemului de iluminat a fost aprobat în ședința de ieri a Comisiei Tehnico-Economice,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Succes imens la handbal. Ameninţată cu retrogradarea, Poli bate echipa de pe locul 2

SCM Poli Timișoara a produs o imensă surpriză în antepenultima etapă, învingând ocupanta locului secund, CSM Constanța, victorie cu care bănățenii evită matematic retrogradarea directă, 22-21. A fost un meci în care apărarea a mers perfect, mai ales poarta, acolo unde s-a făcut şi diferenţa. Poli este pe 11 cu 23 de puncte şi dacă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes imens la handbal. Ameninţată cu retrogradarea, Poli bate echipa de pe locul 2
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Locuitorii din Moșnița vor fi protejați de sunetul produs de traficul de pe Centura Sud, cu ajutorul panourilor fonoabsorbante/FOTO

Locuitorii comunei Moșnița Nouă, care au locuințele amplasate pe traseul unde va trece centura sud de ocolire a Timișoarei, vor fi protejați de zgomotul produs de traficul rutier cu ajutorul unor panouri fonoabsorbante. În aceste zile, muncitorii antreprenorului român care se ocupă de proiect lucrează la instalarea acestor panouri. În continuare, pe șantier se află...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Locuitorii din Moșnița vor fi protejați de sunetul produs de traficul de pe Centura Sud, cu ajutorul panourilor fonoabsorbante/FOTO

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

SCM Poli Timișoara a produs o imensă surpriză în antepenultima etapă, învingând ocupanta locului secund, CSM Constanța, victorie cu care bănățenii evită matematic retrogradarea directă, 22-21. A fost un meci în care apărarea a mers perfect, mai ales poarta, acolo unde s-a făcut şi diferenţa. Poli este pe 11 cu 23 de puncte şi dacă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes imens la handbal. Ameninţată cu retrogradarea, Poli bate echipa de pe locul 2
Singura sală de sport de dimensiuni mai mari din Timișoara va primi o suprafață de joc nouă, cea existentă acum fiind prea deteriorată pentru a mai fi reparată și folosită. Proiectul de înlocuire a pardoselii Sălii Constantin Jude (Olimpia) și a reabilitării sistemului de iluminat a fost aprobat în ședința de ieri a Comisiei Tehnico-Economice,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total
Locuitorii comunei Moșnița Nouă, care au locuințele amplasate pe traseul unde va trece centura sud de ocolire a Timișoarei, vor fi protejați de zgomotul produs de traficul rutier cu ajutorul unor panouri fonoabsorbante. În aceste zile, muncitorii antreprenorului român care se ocupă de proiect lucrează la instalarea acestor panouri. În continuare, pe șantier se află...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Locuitorii din Moșnița vor fi protejați de sunetul produs de traficul de pe Centura Sud, cu ajutorul panourilor fonoabsorbante/FOTO
Glumind pe seama celor din PNL, preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, a firmat că până aceştia se trezesc din somn, social-democraţii deja au câştigat alegerile. Simonis i-a ironizat pe PNL-şti inclusiv la lansarea candidaturii lui Nicolae Robu la un nou mandat de primar al Timişoarei. Sâmbătă, în timpul lansării candidatului PSD-PNL Nicolae Robu la Primăria...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi ia în balon pe aliaţii din PNL: Până se trezesc liberalii, noi, PSD-iştii, câştigăm alegerile
La Şag se va ridica o nouă şcoală, care va fi amplasată în zona PUZ-ului pentru tineri. Valoarea estimativă a investiției prin fonduri europene este de peste 11 milioane de lei.  Primarul comunei Şag, Flavius Roşu, a anunţat că au fost demarate procedurile de realizarea a studiilor, întocmirea documentației și obținerea avizelor pentru construirea unei...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Şag au început procedurile pentru ridicarea unei noi şcoli
Încurcate şi bizare sunt căile politico-electorale prin unele zone! Studiu de caz, comuna Remetea Mare. Pe 24 februarie a.c., într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, prezenta un generos lot de primari şi viceprimari racolaţi de la alte partide, în special de la PNL. Printre cei care au avut revelaţia social-democraţiei s-a numărat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (4). Meandrele alegerilor. Cum a căzut între scaune primarul din Remetea Mare.
Prim-divizionara de rugby SCM USV Timișoara și-a confirmat statutul de favorită în etapa a doua a campionatului și s-a impus conform așteptărilor cu 45-10, pe terenul echipei U Elbi Cluj. Nu a fost însă un meci extrem de spectaculos, fragmentări, multe greșeli de ambele părți, indisciplina, făcându-și simțite prezența din plin. Chiar dacă a deschis...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Obiectiv îndeplinit la Cluj. Victorie cu bonus ofensiv pentru SCM USV Timișoara
Dorința actualei administrații a Timișoarei, de a avea tramvaie noi, dar vopsite în galben și nu în violet a devenit realitate. Deocamdată doar la uzina Bozankaya din Turcia, acolo unde a început construcția următorului lot de 17 tramvaie noi, care vor circula pe șinele orașului. E confirmat, tramvaiele care vor ajunge în noul lot la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Turcii de la Bozankaya s-au apucat de asamblat noile tramvaie galbene ale Timișoarei/VIDEO
Top