Social

Pericol public. Cafenea Starbucks cu gândaci, închisă la Timișoara / VIDEO

Frappuccino. Cappuccino Fredo. Cold Brew Latte. Doar câteva băuturi cu nume sofisticate pe care le oferă, la prețuri ca afară, unul dintre cele mai populare lanțuri de cafenele din lume. La Timișoara însă, ele se prepară și cu… gândaci!

Dacă aveați de gând să beți o cafea la Starbucks, cafeneaua de la Iulius Mall, puneți-vă pofta în cui! Căutați alt loc unde să savurați această licoare și bucurați-vă că ați ratat „șansa” de a ajunge, poate, la spital. Veniți în control, inspectorii de la Protecția Consumatorilor și Direcția de Sănătate Publică s-au luat cu mâinile de cap. În cafeneaua la care o băutură într-un pahar pe care îți scrie numele nu costă deloc puțin, condițiile erau de… bodegă de cartier fără pretenții. Că unele canapele erau deteriorate, mai treacă-meargă, există și clienți necivilizați, dar locul unde se prepară efectiv băuturile îți poate întoarce stomacul pe dos. Blaturi de lucru necurățate, recipiente slinoase, pe care se plimbă nestingheriți gândacii, cuva storcătorului de portocale lipită cu bandă adezivă – sunt doar câteva dintre imaginile care i-au întâmpinat pe cei veniți în control. Inspectorii au decis, în aceste condiții, închiderea temporară a primei cafenele Starbucks din Timișoara, anunțul fiind adus la cunoștința amatorilor de cafea printr-un anunț scris cu carioca pe o coală A4.

UPDATE: Conform adevarul.ro, cei de la Starbucks sunt extrem de preocupați de felul în care arată cafenelele lor. „Crearea unei atmosfere calde și primitoare în cafenelele Starbucks este foarte importantă pentru noi, întotdeauna dorind să le oferim clienților o experiență completă: cafea de calitate, spațiu de întâlnire prietenos și personal dedicat. În cazurile în care nu putem garanta această calitate a serviciilor, luăm imediat măsurile adecvate pentru a asigura în continuare standardele înalte cu care ne-am obișnuit clienții. În acest sens, am demarat toate acțiunile necesare în cadrul cafenelei Starbucks din Iulius Mall Timișoara. Vă asigurăm că aceste proceduri vor fi realizate cu rigurozitate și simț de răspundere, pentru a le pune din nou la dispoziție clienților, în cel mai scurt timp, mediul preferat de socializare și petrecere a timpului liber (…) Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă garantăm implicarea noastră în soluționarea cât mai rapidă a acestei situații”, au transmis aceștia.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

27 de minute ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Domionic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

2 ore ago

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

4 ore ago

Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara,…

4 ore ago

Colterm obține un preț la gaz cu 30% mai ieftin

Societatea Colterm a anunțat că a obținut un preț cu o treime mai mic pentru…

5 ore ago

SCM Timişoara pierde întâlnirea cu Craiova şi va juca doar pentru locul 13

Seria dintre Timişoara şi Craiova din grupa locurilor 11-14 din Liga Naţională de baschet masculin…

5 ore ago