Nistor Geană reacționează dur: acuzații grave la adresa conducerii ALDE Timiș

geana-pavel-nistor

Exclus din ALDE, consilierul județean Nistor Geană face mai multe acuzații grave la adresa liderilor filialei. El spune că unul din motive ar fi faptul că nu a mărit bugetul unor primării, unde lideri ALDE ar avea contracte. Mai mult, el spune că excluderea vine după ce i-a solicitat președintelui ALDE Timiș, Marian Cucșa, restituirea unor bani pe care i-a dat în campania electorală.

Printr-un comunicat de presă, consilierul județean (încă) Nistor Geană arată care sunt motivele pentru care a fost exclus din ALDE, urmând să-și piardă și mandatul de la CJ Timiș, așa cum a scris deBanat. Din start, el afirmă că n-a fost invitat la ședînța în care a fost exclus din partid, sugerând c-a aflat acest lucru din presă.

“Subsemnatul GEANĂ NISTOR PAVEL, consilier județean ALDE, am aflat cu surprindere că, sâmbătă 21.01.2019, pe parcursul unei singure ore s-au întâlnit toate cele 3 structuri ALDE Timiș în ședințe separate, eu nefiind prezent, luând decizia de excludere a mea din partid, la propunerea președintelui Marian Cucșa și a secretarului Gabriel Toie.

Constat cu mâhnire că la conducerea filialei ALDE Timiș, partid condus de D-nul Președinte Călin Popescu Tăriceanu, au ajuns să ia decizii de excludere din partid, a mea și a altor colegi (cred că nu se vor opri aici), foști membri ai partidelor Dan Diaconescu (Toie Gabriel) si România Mare (Cucșa Marian)”, arată Geană cum s-a produs excluderea.

El face apoi acuzații grave la adresa liderilor ALDE, afirmând că i s-a cerut să mărească finanțările unor primării, unde aceștia ar avea interese personale de afaceri. Mai mult, ar exista problem grave în contabilitatea filialei, iar președintele Marian Cucșa ar trebui să-i returneze niște bani. “Solicitarea de excludere a mea din partid a venit în urma refuzului meu de a demisiona și de a lăsa pe altcineva ca să ridice, chipurile, zona, de asemenea, datorită faptului ca am refuzat ‘rezolvarea’ unor probleme solicitate de conducerea filialei, cum ar fi:

  • creșterea finanțării la unele primării, pentru obținerea de contracte pentru unii colegi din partid;
  • cererea de explicații de ce pe o perioadă de 3 ani nu s-au emis chitanțe aferente încasării cotizației de partid;
  • restituirea banilor, atât mie cât si altor colegi, solicitați și primiți de Marian Cucșa pentru campania de alegeri din 2016. Cele afirmate de mine mai sus pot fi confirmate și de alti colegi”, a mai scris Geană.
Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

22 comentarii pentru acest articol

Sursa alde a spus: (ianuarie 31st, 2019 at 15:47 )

Este adevarat tot ce spune geana….dar este doar o parte asteptam cu interes si alte dezvaluiri….poate aflam si noi cum bubico a ajuns sa conduca un range rover,cum a reusit de la un venit de 4000 de lei/luna(probabil era paznic part-time) in 2016 sa ajunga la un venit de 25000 lei/luna in 2017,cum a putut sa isi finanteze campania in 2016 cu peste 50000 lei dintr-un amarat salariu de nici 400 lei/luna???

Stelu a spus: (ianuarie 31st, 2019 at 15:48 )

Hai cu DNA pe ei, mama lor de corupti! Dar uuuups! care DNA!? Ca la Cimisoara nu este asa ceva.

moșulică a spus: (ianuarie 31st, 2019 at 19:10 )

Moșulică ăsta grețos și libidinos, incult după ce a profitat de Grapinica ca l-a făcut consilier a plecat cu colega titirez stancu (traseitul traseistlor) la Tăriceanu și a jignit și distrus toată organizația cu ajutorul piticotului poponnell cusca!
Dar s-a ales cu ceva moșulică grețosul: a aranjat-o pe fiesa/odrasla (la fel de nulitate) la aeroport consiliera juridica (ca de nulitate ce este ca și notarita a făcut pipi=zero barat, abia a terminat o facultate de drept la privat și licența după 2 ani abia, abia)!!!

andrei a spus: (ianuarie 31st, 2019 at 21:50 )

Asta a stat doi ani pe banii statului si nu a avut nici un proiect, si acum mai vrea si alti bani, mare jigodie!!!

Florin a spus: (ianuarie 31st, 2019 at 21:53 )

Asta e si pensionar, lucreaza la asociatia de gunoi de la consilul judetean, era si consilier judetean…e bun omu, poate duce… e tanara speranta a politicii, du-te ba acasa, comunist securist!

Florin a spus: (ianuarie 31st, 2019 at 21:55 )

Asta e si pensionar, lucreaza la asociatia de gunoi de la consiliul judetean, era si consilier judetean…e bun omu, poate duce… e tanara speranta a politicii…
Du-te ba acasa, securist comunist!

Alin a spus: (ianuarie 31st, 2019 at 21:58 )

Unde a fost, numai circ a facut, injura femeile, le face vaci… cam asta e caracterul “corectului” geană

victor a spus: (ianuarie 31st, 2019 at 22:01 )

Asta e si pensionar, lucreaza la asociatia de gunoi de la consiliul judetean, era si consilier judetean…e bun omu, poate duce… e tanara speranta a politicii, un securist comunist care tragea in oameni la revolutie.

Titiriti a spus: (ianuarie 31st, 2019 at 22:07 )

Cautati legatura intre Titiriti si rudele angajate la firma Brai Cata si veti afla motivele excluderii! Prietenii stiu de ce!

Catalin a spus: (ianuarie 31st, 2019 at 22:13 )

Asta e si pensionar, lucreaza la asociatia de gunoi de la cons judetean, era si consilier judetean…e bun omu, poate duce… e tanara speranta a politicii

Vali a spus: (ianuarie 31st, 2019 at 22:13 )

sa se duca la pensie ca au supt o viata de la stat

SRI a spus: (ianuarie 31st, 2019 at 22:18 )

Asta impusca oameni la revolutie, Du-te ba la puscarie

Codrut a spus: (ianuarie 31st, 2019 at 22:21 )

Noroc ca il dau afara, ca altfel nici nu auzeam de el…..0,00

Daniel a spus: (ianuarie 31st, 2019 at 22:33 )

Coane, nu mai bei paharelele la consiliu… ai afumat tot consiliu cu tigarile tale si imbatat pe toata lumea cu cat alcool ai baut!

Ionel a spus: (ianuarie 31st, 2019 at 22:42 )

Ce mă distrează postacii ăștia….primii 3 într-o tabără și restul în cealaltă….
Sincer eu am înțeles că unul nu a avut activitate și 2 fură pe rupte….alooo DNA aici este o pâine de mâncat din cele descrise e vorba de tentativă de trafic de influență,delapidare și muuuuultă șpagă!!!!
Sper să se lase cu ceva plângeri penale și multe urmăriri penale!!!!!!

Om bun a spus: (februarie 1st, 2019 at 10:52 )

Acest pensionar libidinos asa cum spune-ti voi poate a avut grija de astia tineri asa cum sigur fostul paznic de hotel nu o sa o faca, de fapt va avea grija doar de prieteni si de cei de la care isi primeste dreptul. Stiu din surse sigure ca a furat si nu doar ca a furat ….de la cine a furat???…de la omul care la ajutat sa ajunga unde a ajuns….nu vreau sa ii dau numele dar cu siguranta daca fostul paznic citeste aceste comentarii stie despre cine vorbesc…ar trebui sa se gandeasca de 2 ori inainte sa faca ceea ce face ca peste politica se trece usor in Romania dar tot ce face spune mult despre el ca om daca se poate numi asa.

Sursa alde a spus: (februarie 1st, 2019 at 23:36 )

Ah l-am uitat pe boleg care povestea cum ii da lui bubico 50% din banii care ii incaseaza…stie el de le ce consiliu de administratie si de la locul de munca:))…asteptam asteptam….

Anonim a spus: (februarie 3rd, 2019 at 20:01 )

Toată lumea critica activitatea lui Nistor dar ceilalți tineri ce au făcut… Toie în afara de a distribui articole pe Facebook nu prea exista! Stăpânul bubico în afara de propunerea ca demnitarii sa nu mai fie nevoiți sa stea la cozi ca oamenii de rand și propunerea de ceva zile libere de la stat … ce a mai făcut? Bubico trebuie sa recunoaștem ca mai apare la emisiuni în care că o sluga fără minte reproduce exact cea ce ii spune cei de la conducerea partidului.

Adrian a spus: (februarie 3rd, 2019 at 20:04 )

Când un paznic ajunge deputat e normal ca celelalte nulități din partid sa prindă curaj.

Anonim a spus: (februarie 3rd, 2019 at 22:58 )

Nu înțeleg de ce Marian Cucsa nu aduce chitanțele și dovedește ca s-a încasat corect cotizațiile și ca Geana Nistor împreună cu ceilalți și-au primit banii din campania din 2016 și gata cu scandalul. Unii oameni au muncit pt aceasta filiala ALDE și scandalul acesta e o pata pe obrazul lor.

Alde a spus: (februarie 3rd, 2019 at 23:14 )

Mariane asta nu e prietenul tău care l-ai băgat ca consilier la Frantescu (tot membru alde.. Actual subprefect de Timiș)……. Un vicepreședinte național al Tineretului ALDE a recunoscut în fața instanței de judecată a Tribunalului Timiș, că s-a dat drept ofițer SRI, ca să ajute un prieten de-al său, polițist, să ia o șpagă de 12.000 euro de la un om de afaceri.

Silviu Andrișan a fost audiat, deocamdată ca martor, în dosarul „Cârtița”, în care agentul de poliție Adrian Sav a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv

Liviu a spus: (februarie 4th, 2019 at 09:40 )

Ăștia sunt tinerii promovați de Marian Cucsa!!! O gașca pusa pe combinații.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Experiența olandeză în domeniul calității apelor, prezentată la Aquatim

Mai mulți specialiști olandezi au venit la Timișoara pentru a împărtăși societății Aquatim din experiența lor în managementul calității apei. Vizita a făcut parte dintr-un proiect european, în valoare de 6.5 milioane de euro, cu o durată de cinci ani. Săptămâna trecută, timp de două zile, la Timișoara, s-a desfășurat un eveniment deosebit de important...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Experiența olandeză în domeniul calității apelor, prezentată la Aquatim
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției

Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Tevita Manumua, în stânga. FOTO: Sebastian Tataru / Sport Pictures

Puţini stejari au fost remarcaţi de Rugby Europe la ediţia 2024 a REC

Rugby Europe a stabilit lotul ideal al Campionatului European de rugby, ediţia 2024. Forul european a indicat un prim XV, la care a adăugat opt rezerve. Printre jucătorii care pot veni de pe bancă se află rugbistul SCM USV Timișoara, Tevita Manumua. Titular în toate cele cinci partide ale României, Tevita a izbutit câte un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Puţini stejari au fost remarcaţi de Rugby Europe la ediţia 2024 a REC
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Mai mulți specialiști olandezi au venit la Timișoara pentru a împărtăși societății Aquatim din experiența lor în managementul calității apei. Vizita a făcut parte dintr-un proiect european, în valoare de 6.5 milioane de euro, cu o durată de cinci ani. Săptămâna trecută, timp de două zile, la Timișoara, s-a desfășurat un eveniment deosebit de important...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Experiența olandeză în domeniul calității apelor, prezentată la Aquatim
Jumătate dintre timișorenii care au fost somați să își dărâme vechile garaje au decis să facă singuri această operațiune. Sunt peste 120 de garaje vechi, incluse în programul Primăriei Timișoara de amenajare de noi locuri de parcare, care au fost demolate înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut în notificare, iar altele sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara promite 300 de locuri de parcare și spații verzi in locul a 231 de garaje demolate
Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
Din primele informații ”transpirate” din ședința coaliției PSD – PNL, cele două partide au decis să aplice în Timiș soluția deja adoptată, cu un candidat comun, atât la Primăria Timișoara, oferit de PNL prin Nicolae Robu, dar și la șefia CJT, cu un candidat social-democrat. În concluzie, Alfred Simonis are liber în competiția în care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rămâne cum am stabilit. Coaliția a decis să aibă candidați unici la locale: PNL la Primăria Timișoara, PSD la CJ Timiș
Mai multe unități de învățământ din Timiș vor primi microbuze electrice, acestea vor fi achiziționate cu fonduri europene, prin PNRR. Mijloacele de transport ecologice vor fi livrate până la finalul acestui an. Deocamdată nu se știe unde vor ajunge acestea. Contractul de finanțare privind achiziționarea de microbuze electrice pentru elevi a fost semnat de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul pentru achiziția a 24 de microbuze electrice, cu fonduri din PNRR, destinate județului Timiș
Top