Timp liber

Târgul de Turism „Vacanța”, în weekend, la Timișoara

În perioada 1-3 martie 2019, la Centrul Regional de Afaceri, are loc Târgul de Turism Vacanța. Aici găsiți zeci de agenții de turism care își prezintă pachetele de vacanță la prețuri reduse cu până la 30% pe perioada târgului.

Găsiți reduceri substanțiale și destinații de vis…

„Ne așteptăm ca și în acest an să avem între 7.000 și 8.000 de vizitatori care să descopere ofertele de vacanță ale agențiilor. Agențiile de turism expozante vin în întâmpinarea clienților cu pachete complexe, precum charter pentru Grecia – Creta, Zakynthos și, în premieră în acest an, insula Skiathos și insulele Sporade și Skopelos cu plecare din Timișoara. De asemeanea, și anul acesta sunt de interes pachetele cu zbor charter din Timișoara către Egipt, Tunisia, Dubai, Costa Brava și Costa Blanca, Antalya, Creta, Zakynthos. Destinațiile exotice sunt din ce în ce mai solicitate de turiștii români, astfel că și oferta agențiilor este variată: Republica Dominicană, Cuba, Mexic, Thailanda, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar, Bali”, a spus Raluca Ungureanu, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT) Regiunea Vest.

Evenimentul este organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, în colaborare cu Agenția de Publicitate Atu Advertising.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

2 minute ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

2 minute ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

15 minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

23 de minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

O oră ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

14 ore ago