Ziaristu' de terasă

Narcis în Cipru. PNL în război electoral, Robu se filmează la scăldat / VIDEO

Ca orice familist tradiţional care a făcut propagandă referendumului de anul trecut, Nicolae Robu şi-a sărbătorit Paştele în Cipru. Fiindcă – nu-i aşa? – Paştele tradiţional nu se mai sărbătoreşte în mijlocul familiei, ci în mijlocul Mediteranei, în cluburi de fiţe noaptea şi pe plajă ziua. După câteva zile în care a rezistat tentaţiei de a posta pe Facebook vreun „selfie” din Insula Afroditei, marţi noaptea n-a mai putut, iar Robu a trimis, în fine, un mic clip video însoţit de un scurt mesaj. Clipul, care n-are nevoie de multe explicaţii, îl prezintă pe Robu în două ipostaze. În prima parte o filmare narcisistă (ca să nu spun de piţipoancă) cu chipul său pe un vas de croazieră, iar în a doua pe acelaşi primar bălăcindu-se în Mediterana. „Ieri, mi-am bucurat sufletul cu o croazieră în lungul coastelor insulei Cipru, cu două popasuri pentru scăldat. Minunate priveliști, minunată scalda!”, a postat Robu alături de filmare.

Nicolae Robu la scăldat

Acum e evident faptul că nu-i vina lui că, în timp ce primarul se bălăcea în apele Mediteranei, Timişoara era măturată de o furtună, care a scos din nou la suprafaţă gunoaiele bătătorite în lungile luni în care nu s-a făcut curăţenie. Ba poate chiar e meritul primarului că a demolat poarta de pe Aradului, ridicată pe bani grei cu o firmă de casă şi care ar fi putut să producă o nouă tragedie, precum pe Lugojului. La urma urmei, ce putea face Robu în faţa furtunii din ajunul Paştelui? Oricum s-a dovedit că Timişoara funcţionează şi fără primar. Poate chiar mai bine.

Altceva e însă de discutat. Periplul lui Robu în Cipru are loc chiar la început de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare. Alegeri extrem de importante pentru viitorul României şi, evident, pentru PNL. Ori, în timp ce întreaga opoziţie se luptă la baionetă cu statul infracţional al PSD-ALDE, preşedintele PNL Timiş ne arată cât de fericit este în apele Merditarenei. Tocmai el, care din gură e cel mai mare adversar al PSD, în loc să stea pe baricade, se piţiponceşte prin Cipru. În timp ce România e pe cale de-a fi capturată de Drganea şi gruparea sa infracţională, Robu… se piaptănă. Şi nu oriunde, ci în Cipru. Sau – cine ştie! – a ajuns şi el la concluzia de bun simţ a multora. Şi anume că PNL Timiş fără Robu este mult, mult mai performant. Şi chiar mai liberal.

Share
Published by
Ziaristul de (pe) terasa

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

4 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

5 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

6 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

7 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago