Diverse

Klausenburger Retro Racing nu a mai fost la Timişoara. Lipsa de colaborare a autorităţilor a mutat concurenţii la Arad

Timişoara se face din nou de ruşine. Oraşul trebuia să găzduiască, în zona centrală, o etapă din cadrul Campionatului Naţional Klausenburg Retro Racing, un concurs auto desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, dar din cauza lipsei de reacţie a autorităţilor etapa a fost anulată, mai precis mutată pe circulitul de viteză de la Arad.

Campionatului Naţional Klausenburg Retro Racing

Deşi au primit aprobarea Comisiei de Circulaţie a Primăriei Timişoara, organizatorii Campionatului Naţional Klausenburg Retro Racing nu au mai putut susţine etapa programată în zona centrală a oraşului. Primăria anunţase chiar şi închiderea circulaţiei rutiere în zona zero a oraşului, special pentru concurs. Din păcate, atunci când au dorit să pună la punct, sâmbătă, detaliile concursului, organizatorii competiţiei s-au trezit că nu are cine să-i ajute, atât reprezentanţii Poliţiei Locale, cât şi a celei Rutiere neavând habar despre concurs sau despre necesitatea susţinerii acestuia cu măsuri organizatorice. În această situaţie, organizatorul competiţiei a decis să mute etapa din Timişoara la Arad, pe un circuit de viteză existent aici. 

„Dragi concurenți, spectatori și pasionați de motorsport,  după cum bine știți astăzi 20 iulie și mâine 21 iulie, în Timișoara trebuia să se desfășoare etapa a IV- a Campionatului Național Klausenburg Retro Racing, campionat desfășurat sub egida FRAS. Pentru desfășurarea unui eveniment în oraș este nevoie de aviz din partea autorităților, respectiv Primăria Timișoara, Comisia de circulație și toate autoritățile implicate, aviz care a fost primit pozitiv în data de 12.06.2019, comunicarea acestuia făcându-se prin poștă și prin email către organizatorul evenimentului, respectiv Asociația Club Sportiv Klausenburg Retro Racing  Din păcate acesta etapă de campionat nu se mai ține în Timișoara, ea anulându-se datorită nesincronizării autorităților publice, respectiv Poliția Rutieră și Poliția Locală, răspunsul lor fiind <<nu știm nimic>>. Pentru că nu putem lăsa lucrurile nerezolvate și pentru că ne pasă de concurenți și parteneri am mutat etapa pe Circuitul din Arad mâine de la oră 12.30”, au anunţat organizatorii concursului.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

8 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

9 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

10 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

14 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

15 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

15 ore ago