Sport

Meci pentru moral. „Leii” bănăţeni întâlnesc „rechinii” la rugby

Timişoara Saracens – Tomitanii Constanţa este primul meci al etapei a 6-a din Superliga de rugby, celelalte două fiind Buzău – Baia Mare şi Dinamo – Steaua. Aşadar, „leii” bănăţeni sunt obligaţi să învingă „rechinii” dobrogeni, mai ales că Timişoara vine după două înfrângeri şi are nevoie de un succes pentru ca lucrurile să intre în normal.

După un început perfect, cu Timişoara câştigând trei meciuri în Cupă şi apoi trei în campionat, a urmat reversul medaliei cu eşecuri în partidele contra celor de la Baia Mare şi Steaua, dar şi cu un scandal, mai mult inventat, de rasism, în care a fost implicat un jucător al bănăţenilor.

„Venim după două înfrângeri în meciuri care chiar au contat. Trebuie să trecem peste problemele de disciplină, să fim mai atenţi, să respectăm planul de joc şi totul se va îmbunătăţi. Avem şansa să ne revenim în meciul cu Tomitanii şi vrem toate cele 5 puncte”, a spus Attila Brosovszki, managerul sportiv al echipei.

Partida dintre cele două grupări se va disputa vineri, la ora 10, pe stadionul Dan Păltinişanu: „Trebuie să strângem cureaua după ultimele evoluţii. Am evoluat cam individual şi nu am jucat în stilul normal. Trebuie să redevenim o echipă, acolo se face diferenţa”, a spus căpitanul echipei.

Timişoara Saracens pentru meciul cu Tomitanii: Lungu, Căpăţână, Halalilo, Lazăr, Iftimiciuc, Morrison, Tătăruş, Strătilă, Samkharadze, Jipa, Manumua, Umaga, Maliepo, Shennan, Simionescu. Rezerve: Rădoi, Fonofua, Aranda, Mureşan, Sabău, Rupanu, Vaovasa, Popa.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

2 ore ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

12 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

12 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

18 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

19 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

19 ore ago