Primăria Timişoara

Primarul e fericit: Şantierul din zona centrală e aproape finalizat

Lucrările la carosabilul şi la bordurile de la străzile din zona centrală a Timişoarei au fost finalizate, anunţă cu mândrie primarul Nicolae Robu. După ce a fost acuzat că a blocat toată circulaţia în oraş pentru asemenea intervenţii, el motivează şi de ce nu se lucrează noaptea.

Printr-o nouă postare pe Facebook, Robu anunţă un nou succes al administraţiei sale. Edilul şef vorbeşte despre încheierea, în cea mai mare parte, a lucrărilor pe străzile din jurul centrului oraşului şi a clădirii Primăriei.

„Gata chinul datorat lucrărilor de pe bd. 20 decembrie 1989! Mai un pic și finalizăm lucrările de modernizare din zona centrală! Ne-au mai rămas în lucru Str. Regele Ferdinand, porțiunea de la Podul Mihai Viteazul până la Catedrală și Bd C.D. Loga, porțiunea dintre Str. Regele Ferdinand și Bd. 20 Decembrie 1989”, spune Robu.

Desigur, primarul nu uită să reamintească şi despre realizările de pe alte străzi din acelaşi areal: „Reamintesc, în timpul verii, până la începerea școlii, am avut avut lucrări ample, cu rezultate spectaculoase, în Intersecția Punctele Cardinale, pe Str. Luther, Str. Hector, Str. Brătianu, tronsonul dintre Str. Hector și Str. Michelangelo și Str. Michelangelo, iar apoi am modernizat Str. Brătianu, tronsonul dintre Str. Michelangelo și Parcarea Modex, Intersecția MIU și Bd. 20 Decembrie 1989, tronsonul dintre Intersecția MIU și Bd. C.D. Loga. Sper că vă place cum arată și cum funcționează aceste amenajări!”

La secţiunea de comentarii unii intervenienţi, pe lângă cei care acordă felicitări pentru investiţie, unii se întreabă prin ce s-a modernizat străzile respective: „Modernizare inseamna decopertare si schimbare borduri?”.

De asemenea, alte numeroase comentarii întreabă de ce nu s-a lucrat pe timp de noapte, iar explicaţia oferită de Robu este că, de fapt, ar costa dublu. Mesajul se încheie cu un P.S., exact pe această temă.

„P.S. Pt. cei ce ne întrebați / reproșați de ce nu lucrăm noaptea: munca de noapte se plătește dublu, pt că așa cere legea, deci, dacă am lucra noaptea, banii disponibili fiind în sumă fixă, am face pe jumătate față de cât facem. Ori, noi vrem să facem maximum a ce putem, chiar dacă nu ne e deloc ușor, de dragul Timișoarei!”, mai spune Robu.

Şi acest răspuns este combătut la comentarii, mai mulţi useri subliniind că sporul de noapte este de 25% nicidecum dublu.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

5 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

6 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

7 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

9 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

14 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

14 ore ago