Sport

Derby pe semicerc. Poli contra Constanța

Alb-violeții de la handbal joacă un meci special, de Ziua Femeii, când intrarea va fi gratuită pentru doamne și domnișoare! SCM Politehnica întâlnește duminică, de la ora 11, HC Dobrogea Sud Constanța într-o partidă ce contează pentru etapa a 22-a din Liga Zimbrilor.

Nu sunt probleme medicale în lotul bănățean, care dorește să facă uitată întâlnirea precedentă de campionat, terminată la diferența cea mai mare de scor în acest sezon.

”Trebuie să uităm cel mai recent joc al nostru și să repetăm precedentul meci de acasă. Știm că echipa din Constanța e foarte competitivă, sperăm ca și arbitrajul să fie fair-play. Avem nevoie de o îmbunătățire considerabilă a jocului nostru defensiv, să ne ajutăm portarii. Avem nevoie și de o precizie mai mare în atac, pentru că la meciul cu CSM am ratat multe acțiuni individuale în fața portarului advers. Toate celelalte probleme trebuie să le lăsăm înainte să intrăm în sală, mereu am luptat și sper ca și de această dată să facem un joc bun mâine”, a spus antrenorul Pero Milosevic cu o zi înaintea întâlnirii.

SCM Poli – HC Dobrogea Sud este arbitrată de Marius Ghiorghișor (București) și Marian State (Buzău) și supervizată de bucureșteanul Ioan Șerbu. Întâlnirea de mâine e și o prefață pentru calificarea în finala Cupei României. Cele două grupări se vor întâlni în mai puțin de o lună, dar la Constanța, într-una din semifinalele competiției eliminatorii. În clasament, dobrogenii sunt pe 4 cu 39 de puncte, iar bănățenii pe 9 cu 30 de puncte.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

7 minute ago

Tech Talks by UPT – „AI for Humanity” a ajuns la final. Un eveniment de excepţie cu un succes răsunător

Unul din cele mai aşteptate şi memorabile evenimente organizate sub tutela UPT a ajuns la…

25 de minute ago

Cum a scos Marcel Ciolacu „ospătarii” PNL din „mocirlă”. Şi unde i-a băgat

Nu-i un foarte mare secret că alianţa comasată PSD-PNL este mai degrabă o mezalianţă. Deşi…

52 de minute ago

Proiectul autostrăzii spre Moravița, studiu de fezabilitate în iunie. Va avea legătură în Serbia?

România se va putea apuca, în curând, de realizarea autostrăzii care va lega Timișoara de…

2 ore ago

Retro Paradă cu mașini din anii `20, festival cu mii de flori, Caravana Dințișorului și teatru de păpuși, în weekend, la Iulius Town

Un nou weekend efervescent, cu evenimente pentru întreaga familie vă așteaptă la Iulius Town Timișoara.…

3 ore ago