Sănătate

A murit un bărbat de 49 de ani din Timiș, cu COVID-19 și alte afecțiuni. România: 512 decese/Update. Alte patru decese/Update 2. 519 decese

Numărul deceselor ajunge la 512 în România, în ceea ce privește persoanele infectate cu COVID-19. A murit și un bărbat de 49 de ani din Timiș.

A decedat un bărbat de 49 ani din județul Timiș, internat în 12 aprilie la Spitalul Municipal Lugoj – Secția Boli Infecțioase. În data de 16 aprilie a fost transferat în Secția de Terapie Intensivă, fiind ventilat mecanic. A fost confirmat cu COVID-19 în 12 aprilie și a decedat în 17 aprilie, suferind de insuficiență renală (dializă), hipertensiune arterială (HTA) și boală coronariană.

A murit un bărbat de 62 ani din județul Constanța – medic, care în 7 aprilie prezenta febră, tuse, cianoză. Internat în 8 aprilie la Spitalul Constanța – Secția Boli Infecțioase, în 11 aprilie fiind transferat în stare critică la Institutul “Matei Balș”. A fost confirmat în 8 aprilie cu COVID-19 și a decedat în 21 aprilie, suferind de hipertensiune arterială, diabet zaharat și obezitate.
A murit un bărbat de 52 ani din județul Bihor, internta în 10 aprilie la Spitalul Clinic Municipal Oradea, confirmat cu coronavirus în aceeași dată. Bărbatul a decedat în 22 aprilie, suferind de diabet zaharat, cardiopatie ischemică și etilism cronic.
A murit un bărbat de 44 ani din județul Albă, internat în 14 aprilie la Spitalul Clinic Blaj, confirmat în aceeași dată cu COVID, decedat în 22 aprilie, suferind de obezitate și tabagism.
A murit și un bărbat de 70 ani din județul Galați, internat în 8 aprilie la Spitalul CFR Galați, intubat din data de 21 aprilie. A fost confirmat cu COVID în 7 aprilie și a decedat în 22 aprilie, suferind de hipertensiune arterială, hemoragie digestivă superioară și hepatopatie.

Update. Numărul deceselor a ajuns la 516, în România, conform Grupului de Comunicare Strategică.

A murit un bărbat de 93 ani din județul Suceava, internat în 8 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Suceava. A fost confirmat cu COVID în 16 aprilie și a decedat în 20 aprilie, suferind de hipertensiune arterială și cardiopatie ischemică.

Un bărbat de 69 ani din județul Suceava a fost internat în 14 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Suceava, confirmat în aceeași zi cu COVID. A murit în 20 aprilie, suferind de bronhopneumopatie cronică obstructivă și cord pulmonar cronic.

A murit un bărbat de 58 ani din județul Argeș, internat în 16 aprilie la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung Muscel, confirmat cu COVID în 17 aprilie. A decedat în 21 aprilie, suferind de accident vascular sechelar și tulburare organică de personalitate.

A murit un bărbat de 73 ani din județul Galați, internat în 8 aprilie la Spitalul CFR Galați, intubat din data de 20 aprilie. A fost confirmat cu COVID în 7 aprilie și a decedat în 21 aprilie, suferind de bronhopenumonie, boală Parkinson și demență.

Update 2. Încă trei persoane decedate

Numărul deceselor persoanelor cu COVID-19 ajunge la 519 în România, conform Grupului de Comunicare Strategică.

A murit un bărbat de 51 ani din județul Ialomița, internat în 2 aprilie la Spitalul Orășenesc Țăndărei transferat în 4 aprilie la Spitalul Fetești, iar în 10 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Confirmat în 4 aprilie cu COVID, pacientul a decedat în 22 aprilie, suferind de hipertensiune arterială și diabet zaharat.

A murit o femeie de 52 ani din județul Bacău, internată în 12 aprilie la Spitalul Onești – Secția Boli Infecțioase, cu diagnosticul SARI. Confirmată în 14 aprilie cu COVID, a murit în 22 aprilie, suferind de diabet zaharat.

A murit o femeie de 65 ani din județul Bacău, internată în 21 aprilie în Spitalul de Boli Infecțioase Iași, cu insuficiență respiratorie acută. A fost depistată cu COVID în 21 aprilie și a decedat în 22 aprilie, suferind de diabet zaharat și hipertensiune arterială.

 

 

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Alege omenește

An de an auzim de obiceiul sărbătoririi Paștelui ortodox în tradiția românească. E foarte frumos,…

32 de minute ago

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

15 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

17 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

18 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

19 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

o zi ago