Afaceri

Iulius Town a pregătit Revenge Sale

Contextul actual i-a ținut pe timişoreni mult timp departe de magazinele lor preferate și de cabinele de probă, dar a venit timpul isi ia revanșa! Iulius Town organizează Revenge Sale astfel ca clienţii să se bucure de un weekend plin de shopping.

Brandurile din Iulius Town Timișoara te invită să îți updatezi garderoba cu piese cheie ale verii la prețuri atractive, pentru că promoțiile se țin lanț. Fie că alegi să îți cumperi outfituri, să-ți completezi colecția de bijuterii, să achiziționezi produse de beauty&care sau decorațiuni pentru amenajarea casei, ai parte de extra reduceri la reduceri în cadrul Revenge Sale.
Clienţii pot câștiga premii care prelungesc sesiunile de shopping. Astfel, în perioada 26 – 28 iunie, dacă ei realizează cumpărături de minimum 150 de lei și vin la centrul de premiere, din zona Centrului Info, cu bonul fiscal, vor primi instant unul dintre cele 1.500 de vouchere.
Terranova, Parfois și Urma au reduceri de până la 70%, în timp ce prețuri înjumătățite afișează majoritatea brandurilor: Desigual, Mango, Marks&Spencer, Motivi, New Yorker, Nissa, Distinctive, House, Koton, Lee Cooper, D’S Damat, Bigotti, Adidas, Hervis Sports, Primigi, Oysho și altele. Cu 40% scad prețurile la Liu Jo și Guess, iar promoții speciale continuă la Peek & Cloppenburg, Tom Tailor, Grid și în alte locații fashion. Copiii au și ei parte de surprize frumoase deoarece Next Kids are reduceri de până la 50%, Dinoland, de până la 40%, iar Hippoland, de până la 20%.
Prețurile sunt și la jumătate la CCC, Musette, Anna Cori, Tezyo, Pantoful Galben, Big Step, Calzedonia, Ecco, în timp ce ofertele atractive nu lipsesc nici din vitrinele celorlalte locații de profil.
Ofertele Sephora, ajung până la 70%, dar și pe cele ale NYX, MAC Cosmetics, Pupa Milano, Sabon, Cupio, Marionnaud, Inglot, My Geisha, iar în cazul bărbaților, pe cele de la Muhle.
Pentru un outfit complet, puteţi descoperi reducerile de până la 70% de la Splend`or, de până la 50% de la Pandora și de până la 40% de la Swarovski.
Dacă vrei să-ți înfrumusețezi căminul sau să-ți dezvolți pasiunea pentru gătit, vei aprecia, cu siguranță, promoțiile de până la 60% de la English Home și de până la 30% oferite de Kitchen Shop.
Oferta completă poate fi consultată în catalogul online Revenge Sale de pe site-ul Iulius Town Timișoara.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

O oră ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

2 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

2 ore ago

„Bizon”, amendat drastic după ce a parcat lângă linia de tramvai

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au intervenit, în cursul zilei de ieri, la…

2 ore ago

Interes enorm din partea timişorenilor pentru Garry Kasparov şi „Provocările Lumii Moderne”/FOTO

Un dialog de excepţie, ce s-a bucurat de un interes major. Un eveniment marca UPT…

3 ore ago