Sport

Marea campioană Lavinia Miloșovici, prezentă la distribuirea revistelor “Născut pentru Sport”, la Școala din Ghiroda/FOTO

Campioni pe metru pătrat, lângă Timișoara, la o acțiune de care copiii s-au bucurat din plin. A doua serie a acțiunii de distribuție a Revistei “Născut pentru Sport” Timiș a debutat marți, 6 octombrie, în comuna Ghiroda!

La această acțiune au participat: Marius Mihai Poclid – președintele CSC Ghiroda și Giarmata Vii; Jasmina Elena Ciocoiu – campioană mondială la XFC, dublă campioană națională la Kickbox, triplă campioană națională la Hand to Hand Fighting (ea este legitimată chiar la acest club); Cristian Stoenescu – antrenor la secția de Kickboxing de la CSC Ghiroda și Giarmanta Vii; Alex Beleiu – primul român campion european de motociclism la competiția „Alpe Adria Vintage 2019” (clasa Open Special), unde a câștigat ambele manșe ale principalei clase Vintage, clasa Open Special) și care, de curând, și-a mai pus în palmares încă un titlu european, sportiv legitimat la CSC Ghiroda și Giarmanta Vii;  Mircea Schiopu și Adrian Săvoiu – antrenorii de la secția de fotbal.

Invitat special la Ghiroda? Lavinia Miloșovici – marea campioană mondială  europeană și olimpică de la gimnastică artistică, ea având un copil legitimat la juniorii echipei bănățeane de fotbal.

Lavinia Miloșovici, Alex Beleiu, Lucian Simedru (junior exponențial al generației 2003 de la Ghiroda) și Mircea Şchiopu au primit, de la echipa “Născut pentru Sport”, câte o diplomă de excelență, dar și titlul de ambasador “Născut pentru Sport”.

Echipa “Născut pentru Sport”, președintele de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii Marius Mihai Poclid, sportivii și antrenorii acestui club, dar și invitații speciali, s-au întâlnit cu elevii din această comună, cărora le-au oferit, gratuit, cu autografe, Revista “Născut pentru Sport” Timiș. Bineînțeles, toți invitații au vorbit despre importanța sportului în viața noastră, mai ales în aceste timpuri. Îndemânul tuturor a fost că sportul înseamnă sănătate și dacă este făcut pentru performanță, dar și dacă este făcut pentru plăcere.

În cadrul acestei întâlniri au avut loc și câteva demonstrații sportive de Kickbox, susținute de Jasmina Elena Cioociu și colegii ei de la secția de Kickbox de la CSC Ghiroda și Giarmanta Vii.

Primăria comunei Ghiroda a făcut posibil ca toți elevii din această comună, dar și toți sportivii legitimați la CSC Ghiroda și Giarmata Vii (indiferent dacă locuiesc sau nu în comună) să poată primi câte un exemplar din revista care scrie despre valorile sportive ale județului Timiș, dar și despre importanța sportului. În total, această primărie a susținut editarea și tipărirea a 500 de exemplare!

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Speranţa moare ultima! CFR Timişoara întâlneşte în meciul 3 al finalei United Galaţi, de această dată pe teren propriu

Finala campionatului naţional de futsal a programat primele două partide în Moldova, pe malul Dunării…

2 ore ago

Transformarea cinema Studio e aproape de finalizare

Una dintre cele mai lungi renovări a unui obiectiv public din Timișoara, Cinema Studio, ar…

3 ore ago

UPT organizează un eveniment internaţional cu oaspeţi din 16 ţări

International Staff Week, un nou proiect care este organizat de Universitatea timişoreană cu o istorie…

5 ore ago

Angajații din mai multe primării au protestat la Palatul Administrativ din Timișoara, pentru salarii mai mari

Mai multe zeci de angajați ai unor primării din Timiș, Arad și Caraș-Severin s-au adunat…

7 ore ago

Politehnica Timișoara se întoarce cu șase medalii de la Campionatul Național de floretă, seniori. A lipsit doar… aurul!

Politehnica Timișoara a câștigat șase medalii la Campionatul Național de floretă, care a avut loc…

9 ore ago

CCIA Timiș organizează un nou seminar pe tema legislației vamale

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va organiza seminarul ”Actualizări în legislația vamală și…

9 ore ago