Klaus Vaterland

Niște șmecheri au descoperit că prostia are IP static

Jur pe Ion Iliescu că n-aș fi vrut să vorbesc în această rubrică despre un partid de „distruși” ce tocmai a intrat în Parlamentul României cu ocazia ultimelor alegeri. Toată lumea vorbește de această faună și este evident că din asta se hrănesc acum acești oameni. Au dat lovitura cu cele nouă procente și 47 de deputați și senatori printr-o schemă de sociologie modernă, digitalizată, până la urmă rod al globalizării și al corporatismului internațional, iar acum se întorc la ie, ițari, șubă și clăbăț pentru a continua munca de îndobitocire a populației. Nu de temă trebuie să fugim, nu patriotismul este problema, ci cine propagă aceste idei și derizoriul în care este dusă o doctrină, altfel onorabilă.

N-au vândut laptopuri și Iphoane. Nici pardesie de damă sau cizme americănești, nu, ei au vândut parfum de stână, steaguri tricolore laolaltă cu vuvuzele și prapuri bisericești prinși pe bâte numai bune la cafteală. Toate acestea le-au împachetat și le-au trimis la adrese de IP pe internet deschise la brânza asta puturoasă. Softurile, aceste produse ale globalizării mult hulite de acești oameni, dar care i-au băgat în parlament, au făcut toată treaba, i-au sortat pe clienți după apetite, au trimis mură-n gură, vorba aia „ca la prost”, ce voia să audă alegătorul și asta a fost tot.

La ei în bătătură e „varză”. E o nebunie totală, e comedie ieftină cu „țoci” și „palazi”, e delir cu „vulpița” și ciudatul ălălalt, te aștepți ca la întâlnirile oficale să se deschidă la șliț și să arate participanților doctrina, să-l bage pe Iohannis în tomberon la discuțiile pentru alcătuirea majorității… Asta cere lumea, nu-i așa? Dreapta cu carte, Mihai Neamțu, Banconschi, Papahagi, Avramescu sunt niște „fraieri”, le-a trebuit școală, când puteau, mult mai simplu, fura un soft și rezolvau problema. Toată activitatea acestui grup se va duce pe spectacol, pe șoc și mulți vor vedea în asta o probă de curaj și patriotism.

Cine i-a trimis acolo? Nu suport teoriile astea ale conspirației, dar trebuie să fii complet ignorant să crezi că un individ ce în trecut ar fi fost vânat de Căpitan ajunge acum să ducă, stângaci, steagul camarazilor în politica românească, da, acest individ a uns mașinăria asta electorală împovărat de grija unei vieți grele, cu un venit de nici 3.000 de lei pe lună. Bun, nu i-a trimis Putin, deși Kremlinul poate regretă acum că nu a fost ideea lui. O fi „serviciile” noastre, pentru a avea acest curent periculos de caraghios sub control, nici nu mai contează, cu condiția să nu se spargă ciubărul cu saltimbanci până la viitoarele alegeri.

Dar cine trebuie să se teamă de acești „papagali”? Vasile Dâncu a recunoscut după un sondaj IRES că 27% dintre cei care au votat acum acest partid au votat PSD la locale, iar 24%, PNL. Câte puțin de la fiecare. Chiar și serviciile de pază și ordine din Palatul Parlamentului, scena unde „patrioții” se vor desfășura mai ceva ca un Vadim Tudor nestabilizat. Apoi Jandarmeria, care va avea mereu în față o bezmetică galerie de fotbal chiar și atunci când nu e etapă. Însă politic cel mai mult are de pierdut PSD. Acolo s-a cultivat așa ceva prin oferirea unei mese calde tuturor peremiștilor lăsați pe drumuri după plecarea „tribunului”. Să se spele cu ei pe cap, numai să nu ne stropească și pe noi!

Share
Published by
Eugen Sasu

Recent Posts

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

2 ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

2 ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

3 ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

3 ore ago

Tech Talks by UPT – „AI for Humanity” a ajuns la final. Un eveniment de excepţie cu un succes răsunător

Unul din cele mai aşteptate şi memorabile evenimente organizate sub tutela UPT a ajuns la…

3 ore ago