Sport

Victorie mare cu Dinamo. „Leii” au decimat „haita”

SCM Timișoara a obținut o victorie importantă în fața lui Dinamo București, un adversar de tradiţie, într-un meci jucat în Arena Antonio Alexe din Oradea şi contând pentru Turneul 6 al turului Ligii Naţionale de baschet masculin. Bănățenii au avut un sfert secund extraordinar, iar în ultimul au jucat perfect în apărare pentru o victorie până la urmă categorică, 79-65.

În primul sfert s-a mers de la egal la egal, dar şi cu un baschet energic şi plăcut ochiului, Dinamo făcând însă diferenţa în ultimele secunde pentru 25-22. Bănăţenii au jucat însă minunat în sfertul secund, au ajuns repede la o diferenţă de două cifre, 38-28 şi au încheiat „on fire”, 53-39.

Dinamo a fost mai prezentă sub panouri în sfertul 3 şi a limitat din deficit, SCM având 67-59 înainte de ultimele zece minute. Cu o apărare perfectă şi profitând de aruncările disperate ale adversarilor, bănăţenii şi-au făcut uşor finalul de partidă impunându-se la pas, 79-65.

Milos Komatina a fost cel mai bun jucător al meciului cu 17 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive. Căpitanul Sherwood Brown a avut şi el 17 puncte, la care a adăugat 5 recuperări și două pase decisive, iar Igor Mijajlovic (foto) a contribuit cu 15 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive.

Isaiah Armwood a fost cel mai bun dinamovist cu 21 de puncte și 12 recuperări, la care a adăugat însă 6 posesii pierdute.

Bănăţenii vin de la Oradea cu un succes – azi şi un eşec dureros – ieri, dar cu misiunea îndeplinită în condiţiile în care doi jucători importanţi sunt încă accidentaţi. În prima jumătate a lui februarie, SCM va juca la Cluj ultimul turneu al turului, cu echipa gazdă şi cu Steaua.

 

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

6 minute ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

11 minute ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

31 de minute ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

41 de minute ago

Tech Talks by UPT – „AI for Humanity” a ajuns la final. Un eveniment de excepţie cu un succes răsunător

Unul din cele mai aşteptate şi memorabile evenimente organizate sub tutela UPT a ajuns la…

59 de minute ago