Primăria Timişoara

Fritz lasă mănușile deoparte și, în sfârșit, îi răspunde mai energic lui Robu, cu cuvinte apăsate: infantil, plictisit, absurdități

Dominic Fritz nu a mai rezistat la atacurile permanente ale celuia căruia i-a luat locul, Nicolae Robu, a lăsat eleganța deoparte și a folosit cuvinte mai cu greutate: absurdități, infantil, plictisit. Răspunsul vine după ce Robu a lansat pe Facebook acuze legate de domiciliul celuia care i-a luat la alegeri scaunul de edil-șef, respectiv de lipsa de responsabilitate din acest motiv și delegarea semnăturilor spre alte persoane.

”No mister nice guy”, Dominic Fritz a răspuns în sfârșit cu un ton mai apăsat la palma primită de la Nicolae Robu, care de săptămâni întregi stă pe Facebook și îl atacă pe noul primar al Timișoarei. Cel care a câștigat alegerile din septembrie a fost acuzat că ar avea probleme legate de stabilirea domiciliului, că ar putea fi ilegal primar și că din acest motiv și-a delegat semnătura spre alte persoane. Fritz a izbucnit și, în sfîrșit, a reacționat mai cu energie.

Nici nu știu ce să zic de absurditățile care umplu Faceboooc de la Robu. Înțeleg că e un pic plictisit, nu vreau acum să joc jocul lui. A trimis oamenii lui să atace în instanță, a pierdut și la recurs, și când era vorba de neconstituționalitate, eu sunt primarul legitim al Timișoarei și așa și rămîne. Nici nu știu ce e cu documentele, nici nu știu ce să zic, de la un primar care și el a fost primar și-a delegat semnătura. Exact asta e prevăzut din lege, să-i delegi semnătura la city manager, pentru ordonator de credite, asta se întâmplă în peste 90% din municipii în România, de aia îl lătesc, ca să nu mai semneze primarul toate facturile și să mă ocup de probleme mai importante. E ca și cum îi reproșez unui arhitect că lucrează cu un inginer, de ce nu se duce el pe șantier, rolurile sunt diferite, să nu credeți că Robu a semnat el totul, a delegat la viceprimari. Oricine îmi reproșează ceva pe linia asta nu poate fi luat în serios. Cred că ne-am lămurit cu toții cine poate fi luat în seamă în aceste certuri infantile și cine nu”, a declarat, miercuri, Dominic Fritz.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

5 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

5 ore ago

Hristos a înviat! Sărbători luminate să aveţi!

Sfânta Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă lumină în suflet, alinare, speranţă,…

12 ore ago

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

15 ore ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

16 ore ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

18 ore ago