Primăria Timişoara

Primăria Timișoara caută diriginte de șantier pentru reabilitarea Căii Stan Vidrighin. Lucrările încep în curând

Primăria Timișoara caută firmă de specialitate care să se ocupe de dirigenția de șantier pentru reabilitarea Căii Stan Vidrighin. Aceasta va lua aproape un milion de lei și se va ocupa de supervizarea lucrărilor care vor dura trei ani.

Așadar, se caută specialist care să presteze Servicii de asistenţă tehnică prin diriginţi de şantier aferent obiectivului de investiţii „Reabilitarea liniilor de tramvai şi modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timişoara, Traseu 2, Calea Stan Vidrighin”.

„Serviciul de asistenţă tehnică de specialitate prin diriginţi de şantier, constă în verificarea realizării corecte a execuţiei lucrărilor de construcţie în conformitate cu cerinţele impuse în caietul de sarcini şi cu respectarea reglementărilor legale în vigoare. Tipul lucrarilor care fac obiectul prezentului obiectiv de investitii sunt: reabilitarea liniei cale de tramvai amplasată în axul străzii, în platformă proprie; reabilitarea părții carosabile, amenajarea de trotuare şi piste pentru biciclete, amenajare zone verzi, etc. Dirigintele de şantier va asigura asistenţă tehnică de specialitate prin diriginţi de şantier pentru lucrările aferente obiectivului de investiţii atât pe perioada execuţiei lucrărilor (34 luni) cât şi în perioada de garanţie a lucrărilor executate, până la efectuarea recepţiei finale a acestora (60 luni).”, se spune în textul anunțului.

Suma alocată este una semnificativă, vorbim despre 911.018,17 lei.

Valoarea estimată a investiției este de  76.980.267,61 lei, fără TVA. Licitația a fost câștigată de Porr Construct cu o ofertă de 68,4 de milioane lei(  68.469.369, 39 lei) fără TVA. Durata contractului este de 36 luni: din care 6 luni, de la data emiterii ordinului de începere, pentru elaborarea documentaţiei faza Proiect Tehnic; 30 luni, de la data emiterii ordinului de începere pentru execuţia lucrărilor. În urma investiției se va realiza o linie cale dublă tramvai: 1,81 km; carosabil reabilitat: 29.553,10 mp; trotuare reabilitate: 7.295,99 mp; piste pentru biciclete: 5.434,20 mp; spațiu verde: 12.679,80 mp; 10 stații tramvai.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

7 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

9 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

10 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

11 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

11 ore ago