Primăria Timişoara

Jador s-a supărat pe primarul Fritz și pe timișoreni și nu mai vine să cânte în capitala Banatului/VIDEO

Scandalul concertului de manele presupus că ar fi urmat să fie susținut pe scena sălii Capitol tinde să devină unul ridicol. Jador, interpretul care nu va mai putea să se manifeste artistic pe scena pe care activează Filarmonica Banatul acuză primarul Timișoarei, dar și timișorenii că sunt rasiști, iar faptul că el aparține unei anumite etnii ar fi stat la baza interzicerii unui concert de manele în care el era vedeta zilei, pe scena sălii amintite.

Probabil savurând la maxim momentul său de glorie publicitară, artistul Jador îi transmite primarului Timișoarei, Dominic Fritz, că îl consideră rasist pentru că i-ar fi interzis să urce pe scena Filarmonicii pentru a susține un concert . După ce transmite că el a absolvit un master pornind de la oile de pe câmp și că l-au sunat toate televiziunile, Jador spune că nu înțelege ce oameni sunt în Timișoara, oameni care discriminează țiganii (cuvântul îi aparține manelistului). El îl acuză direct pe primar că ar fi oprit concertul. Probabil dezamăgitor pentru fanii săi timișoreni care ar fi umplut sala Capitol, Jador anunță că nu mai vine la Timișoara ”fiindcă mi se are că sunt niște oameni…”, fără a adăuga un adjectiv, problema rămânând în suspensie.

“Oricum nu o să mai vin acolo, în oraşul Timişoara nu o să mai vreau să cânt acolo, fiindcă mi se pare că sunt nişte oameni… da, sunt ţigan…şi mă bucur că sunt… am făcut o facultate, domnul primar, am făcut un master, am încercat să-mi depăşesc condiţia pentru că e greu să pleci de pe câmp, cu oile şi să ajungi Jador…Sper ca oamenii din Timişoara care discriminează ţiganii sau un gen muzica… nu ştiu ce discriminează oamenii ăştia pentru că nu-mi dau seama care este motivul principal, needucaţia mea, poate am părul prea negru şi îi deranjează, pentru că muzica pe care o fac nu găsiţi dezacorduri, greşeli gramaticale, ritmul vă deranjează? (…) Nu poate să îmi ia cineva dreptul la a cânta, dacă se lua de mine că sunt ţigan nu mă deranja. Sunt ţigan, ăsta sunt eu. Dar eu am fost la şcoală, domnul primar. Faceţi Timişoara de râs. Nu voi mai veni să cânt la Timişoara deoarece am înţeles că oamenii de acolo au fost foarte scârbiţi că eu aş veni să cânt la Filarmonică“, a spus Jador într-o filmare postată pe Youtube.

Prin postarea sa, artistul manelist strică chiar și planurile organizatorilor concertului, care anunțau că deja caută altă locație pentru a susține concertul pentru care vânduse deja bilete.

”Filarmonica Banatul, deşi în subordinea Consiliului Local Timişoara, are personalitate juridică proprie şi directorul este perfect capabil să ia decizii. Din câte am înţeles din presă, domnul a început să vândă bilete pentru un spaţiu pentru care nu avea contract. Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională, dar asta nu înseamnă că încep să vând bilete pentru un meci de acolo şi să mă plâng de discriminare când acest lucru nu este posibil“, a spus primarul Dominic Fritz, după filmarea postată de manelist.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

9 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

11 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

14 ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

14 ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

15 ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

15 ore ago