Eveniment

A împușcat fără milă un câine! Acum a ajuns unde îi e locul

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 54 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de „uciderea animalelor, cu intenție, fără drep” și „uzul de armă fără drept”. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În fapt, în data de 22 iunie, în jurul orei 22:00, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul I.P.J. Timiş au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Diniaș, din județul Timiș ar fi fost ucis prin împușcare un exemplar canin.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, într-un șant de pe un izlaz din localitatea Diniaș, județul Timiș, fiind găsit cadavrul unui câine, împușcat.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu cei ai Serviciului Criminalistic și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Timiș și cei ai Secției 4 Rurale Peciu Nou, au reușit identificarea și depistarea unui bărbat, în vârstă de 54 de ani, în localitatea Diniaș, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, asupra bărbatului a fost găsită o armă de vânătoare, pe care o deținea în mod legal, aceasta împreună cu muniția fiind confiscate în vederea continuării cercetărilor.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de „uciderea animalelor, cu intenție, fără drept” și „uzul de armă fără drept”, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Timișenii sunt așteptați, în acest weekend, la Kikinda, la Zilele Ludăii

Tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda, Serbia, îi așteaptă în vizită pe timișeni, din…

4 ore ago

Iluminatul public va fi extins la ieșirea din Timișoara, pe șoseaua spre Lugoj

Ieșirea rutieră din Timișoara spre Lugoj va fi mai bine iluminată. Primăria Timișoara a semnat…

4 ore ago

Drive Auto Tuning Show sau cum caii putere fac casă bună cu eleganța, stilul și frumusețea

Spre sfârșitul săptămânii, Piața Unirii va fi invadată de mașini ca în filme. Mii de…

7 ore ago

Casa Mal se deschide publicului pentru premiile Beta 2024

Denumită de arhitecții organizatori ai Bienalei de Arhitectură Vila Mal, clădirea rămasă în picioare pe…

8 ore ago

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala…

9 ore ago

Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni

Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss…

12 ore ago