Afaceri

Se inaugurează oficial fabrica de biciclete a germanilor de la Corratec, din Timișoara

Unitatea de producție din Timișoara a germanilor de la Corratec va fi inaugurată oficial pe 6 august, odată cu startul competiției Eliminator 1st Race, organizată în premieră și la care va participa și campionul mondial Simon Gegenheimer. Primul eBike realizat la Timișoara de una dintre cele mai cunoscute mărci de biciclete electrice din Germania a fost prezentaă în 14 ianuarie 2022. La ora 10:34, E-Power X Vert a fost prima bicicletă finalizată în orașul de pe Bega.

Corratec a intrat pe piața industrială timișoreană după ce a achiziționat mare parte din facilitățile de producție a fostului producător german de antene, Kathrein.

„Această activitate suplimentară ne permite să creștem semnificativ capacitatea în ceea ce privește producția pentru bicicletele și eBike-urile noastre. Cu noua noastră fabrică deschisă la Timișoara, în România, vom atinge noi performanțe în viitor. Astfel, creștem numărul de biciclete produse și anume: de la 90.000 de biciclete anual la un număr remarcabil de 400.000 de biciclete și eBike-uri pe an”, spune Konrad Irlbacher, proprietarul Corratec.

Aparatura automatizată de asamblare pe liniile de producție funcționează de aproape cinci luni, iar noii angajați au fost instruiți săptămâni întregi de către personalul tehnic competent pentru a asigura înțelegerea și aplicarea standardelor obișnuite de calitate a Corratecului.

„Acest lucru ne oferă o poziție excelentă de pornire pentru creșterea numărului de comenzi și ne permite să satisfacem cererea tot mai mare de produse Corratec”, adaugă Irlbacher.

Corratec este una dintre cele mai populare și mai cunoscute mărci de biciclete electrice din Germania, potrivit unui studiu, realizat de revista Focus E-Bike în luna februarie a acestui an. Și pentru că acest obiectiv a fost deja realizat, producția de biciclete din acest an a fost începută cu mare succes.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

8 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

10 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

13 ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

13 ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

13 ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

14 ore ago