Sondaj PNL pe Timiș. Nicolae Robu, principalul candidat al partidului pentru Primăria Timișoara, Alin Nica bate tot la consiliul județean

După deplasarea primarilor liberali timișeni la București, pentru a-și declara nemulțumirea față de modul de lucru cu șeful PNL Timiș, Alin Nica, conducerea centrală a partidului a cerut realizarea unui sondaj pe teme politice la Timișoara. Rezultatele acestuia îl arată pe Nicolae Robu candidat la fotoliul de primar al orașului, respectiv un avans semnificativ pentru Alin Nica la Județ.

Datele au fost culese în perioada 5-10 noiembrie 2022. Iar conform sondajului telefonic, 66% dintre respondenți consideră că la Timișoara situația nu e una bună  și doar 25% că e mai bine. Dacă ar fi alegeri, 30% dintre cei intervievați ar vota cu PNL, 22% cu PSD și 20% cu USR.

Ca și candidat la primărie, sondajul PNL în promovează pe Nicolae Robu, care e cotat cu 40% din voturi, în timp ce Dominic Fritz are 21%.

În ceea ce privește alegerile pentru șefia consiliului județean au fost prevăzute două scenarii. În primul, Alin Nica ar obține 52% din voturi, față de 20% Alfred Simonis de la PSD, iar în al doilea tot Alin Nica ar obține 48% față de 25% Sorin Grindeanu. În ambele sondaje, Cristian Moș e cotat cu 18% din voturi.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

bla bla a spus: (noiembrie 25th, 2022 at 12:47 )

Cam asa aratau in sondaje si acum 2 ani, 40 la 20. Robu a pierdut cu 20%, Fritz l-a batut la mare distanta. Intotdeauna primarul in functie are avantaj, deci nu cred acum ca ar lua Robu dublu fata de Fritz, poate au incurcat numerele. Nica a castigat la mustata la CJ , dar are rezultate slabe de tot, deci nu il vad bine fata de pSD.

Timisorean obiectiv a spus: (noiembrie 25th, 2022 at 13:56 )

Un sondaj care confirma munca si rezultatele bune ale PNL in Timis/oara. Sa-i dea deci inainte in acelasi stil ca-i asteapta un maaaaaaaare succes la alegerile din judet in 2024

Ion a spus: (noiembrie 25th, 2022 at 14:21 )

Da, se practică liberalism la greu prin ruralul bănățean! Pe lângă cazanul de țuică, la făcut cârnați etc. Se bat liberalii clasici cu neoliberalii la crâșme. N-au curaj gânditorii social-democrați să coboare de la munte cu oile, stau ascunși prin sălașe și citesc pe ascuns Agamben și Žižek!

Reos a spus: (noiembrie 25th, 2022 at 14:25 )

Petarde de fum ,mai un pic și PNL-ul bate PSD-ul ceva tot au învățat de la ciuma roșie și probabil cred că la Timișoara sa răsturnat căruța cu proști.

Leo a spus: (noiembrie 25th, 2022 at 15:23 )

Abia aștept sa văd cum o ia PNL din nou !

Marcel Carpineanu a spus: (noiembrie 25th, 2022 at 16:48 )

Robu ai grijă, ciuhandu a scăpat, dar tu ??

orwell a spus: (noiembrie 25th, 2022 at 17:40 )

Traducere libera: Robu vrea sa candideze la primarie iar Nica la CJ. Doar atat.
Traducere liberala: au nevoie de cifre prefabricate pentru justificare. Castigatori doar in sondaje cu dedicatie/

Rotar Adrian Gheorghe a spus: (noiembrie 25th, 2022 at 23:28 )

Robu la primărie iar Nica la CJ Timiș !!!

Pic a spus: (noiembrie 25th, 2022 at 23:29 )

Nici un sondaj politic nu este credibil, deoarece, la fraudele electorale deja tradiționale, nimic nu mai poate fi previzibil!!!

Virgil a spus: (noiembrie 25th, 2022 at 23:55 )

AUR va obține cel puțin 25%, românii s-au saturat de PNL și PSD. Iar USR este un partid antiromânesc.

David Mircea a spus: (noiembrie 26th, 2022 at 08:53 )

Aveam așteptări mari de la Nica dar vad ca nu si-a putut depasi postura de primar la Dudesti din pacate…La nivel mai mare e incapabil sa gestioneze proiecte din câte se pare….In ceea ce-l privește pe Robu,sa stea naibii in banca lui..Orașul asta chiar nu mai are oameni capabili????Chiar suntem blestemați sa ne tot împiedicam de gunoaie, sa tot inotam in mocirla asta de politica a ultimilor 30 de ani???

@Virgil a spus: (noiembrie 26th, 2022 at 10:10 )

USL, care tot crește datoria României, exportă materii prime și importă gunoaie, e partid pro-românesc?
Și cine stă de vorbă prin cancelariile europene cu un clovn de bâlci ca „SIEmion”?
Când tu sau altcineva din familia ta vă primiți pomana de la stat, indiferent sub ce formă – nu mi vă pot închipui altfel! -, să știi că este foarte probabil ca o mare parte din ea să fi fost plătită cu sudoarea frunții unor USR-iști sau va fi plătită mai târziu de copiii lor. Pentru că activitățile capului (IT, antreprenoriat etc) sunt mai cu folos pentru țară decât activitățile curului (spălat, în Italia, lins, în România, etc.) ori ale gurii neconectată la creier.

... a spus: (noiembrie 26th, 2022 at 12:52 )

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Bolohan a spus: (noiembrie 26th, 2022 at 21:01 )

Cu actualul primar mam lămurit, mai multe din proiecte au fost realizate de Robu lam votat pe actualul primar dar sunt dezamăgit, șanse nu mai are de un nou mandat

Alex a spus: (noiembrie 26th, 2022 at 22:43 )

La cum se prezinta situatia, realitatea din oras, in ultimii 2 ani este destul de clar ca Robu o sa iasa primar . In ultimii 2 ani Timisoara, sub conducerea Fritz si USR s.a transformat intr.o groapa de gunoi si mizerie, traditionalele flori au disparut cu desafarsire iar toate lucrurile se fac anapoda, traficul este dezastruos, lucrari facute de mantuiala doar sa le scoata Fritz ochii timisorenilor cu ceva, tot ce face Fritz acuma….toate proiectele sunt ale lui Robu, Fritz doar se lauda cu munca altuia si minte . Pe langa toate astea apar tot mai des dovezi ca administratia Fritz si usr este depasita de situatie si incompetenta. Sa nu mai punem in balanta cel mai important lucru…ca am stat in frig in plina iarna, personal ca multi alti timisoreni m.am incalzit cu carifere electrice si mi.am incalzit apa la aragaz….din cauza orgoliilor lui Fritz . Acest individ Fritz nu are ce cauta la primaria Timisoara iar dupa alegeri…nu are ce cauta in acest oras . Peste tot unde mergi in orasul asta, in magazine, mall.uri, frizerii, terase, restaurante Fritz este vorbit de rau si hulit de timisoreni. Situatia lui este clara. Daca maine s.ar face alegeri Fritz nu ar avea nici 10%, cred ca nici cei de la el din partid nu il mai voteaza .

@Aurlex a spus: (noiembrie 26th, 2022 at 23:38 )

Da, peste tot unde mergi în orașul ăsta, la miliție, la PSD, la PNL, la interlopi, la curve, la armată, la securitate, Fritz este hulit! De niște tovarăși de bine, sub conducerea cărora am trăit ca-ntr-un canton elvețian!
Pariu că ții cu Putin, care luptă împotriva homosexualilor și pentru o viață ortodoxă demnă (adică pentru pizdă și ca să poată fura – valori supreme!)?

@Bolo a spus: (noiembrie 26th, 2022 at 23:42 )

Cu Fritz – te-ai lămurit, dar cu gramatica și ortografia mai ai de clarificat niște aspecte, deși dac-ai depășit vârsta echivalentă cu a trei mandate de primar, șansele sunt mici.

Cristian a spus: (noiembrie 27th, 2022 at 07:42 )

Cine mai crede sondajele voastre mincinoase!!!PNL,PSD,UDMR,USR=o mare mare mizerie antiromânească.Nica, este cel mai incapabil președinte de CJ.Cum naibii este pe primul loc???

Antifriz a spus: (noiembrie 27th, 2022 at 08:51 )

Fritz,o experienta trista si paguboasa pentru un oras demn si exemplu in multe !

Nelu a spus: (noiembrie 29th, 2022 at 07:30 )

Forza Fritz✌️Fortza Timișoara ✌️

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

SCM Politehnica Timișoara joacă pentru bronzul Campionatului Național de Tineret

Tinerii handbaliștii alb-violeți participă în aceste zile la turneul Final 8 al Campionatului Național de Tineret. Acesta se dispută la Plopeni, în sistem eliminatoriu. În sferturi, băieții în alb-violet au trecut de HC Buzău, cu 32-29 (18-12). Darius Bran a înscris 9 goluri și a dat 3 pase decisive, Turcitu și Burzo au punctat de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul SCM Politehnica Timișoara joacă pentru bronzul Campionatului Național de Tineret
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto

Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Atmosfera a fost încărcată de surprize și subtilități politice la recenta lansare a candidaturii PSD-PNL a lui Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara, un eveniment ce a avut loc la Iulius Congress Hall. Deși era de așteptat să fie un moment de unitate pentru alianța PSD-PNL, un gest al lui Nicolae Robu a stârnit nemulțumiri printre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Surpriză și nemulțumire în rândul tinerilor liberali: Nicolae Robu alege TSD în detrimentul TNL la lansarea candidaturii sale
Primăria Timișoara a anunțat că investiția pentru realizarea noii clădiri a Liceului Waldorf e în grafic. Peste trei sferturi din lucrări au fost realizate și investiția este planificată pentru finalizare completă în această vară. Constructorul a montat geamurile de mari dimensiuni. Clădirea are două niveluri, parter și etaj, și include spații unde vor studia aproape...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Trei sferturi din lucrările de la extinderea Liceului Waldorf au fost realizate
Mult disputata sală multifuncțională de la Palatul Administrativ e acum modernizată. Suma investită de cei de la Consiliul Județean Timiș a depășit un milion de lei. Sala Multifuncțională din Palatul Administrativ a trecut printr-o importantă modernizare Cu o investiție de peste 1 100.000 lei (TVA inclus), am fost realizate modernizări esențiale pentru a oferi utilizatorilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Multifuncțională, devenită celebră în aceste zile, a fost modernizată
Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
PSD Timiș a decis lista consilierilor locali propuși pentru Timișoara, respectiv a celor județeni. Sunt zece poziții pentru CJT, respectiv șapte pentru CLT. Propunerile urmează să fie ”amestecate” cu propunerile partenerilor de la PNL. Paritatea la consiliul județean este una favorabilă PSD, iar aici sunt zece candidați propuși de social-democrați, în ordinea pe care vor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ce candidați propune PSD la ”mixarea” cu PNL. Au fost stabilite propunerile pentru CLT și CJT
Disputa dintre Alin Nica, actualul președinte al CJ Timiș, și Alfred Simonis, contracandidatul său la alegerile locale, pe tema ședinței de guvern de joi de la Timișoara pare să nu mai aibă final. Miercuri, Alin Nica a ieșit public și a acuzat PSD că ar fi amenințat participanții la o dezbatere pe teme de regionalizare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi cere lui Alin Nica să prezinte lista celor care acuză că au fost amenințați de PSD: ”Să depună plângeri la Parchet”
Concursul prin care Florin Răvăşilă, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, a ajuns şef peste jumătate din patrimoniul Tmişoarei a fost anulat în instanţă. Trimis în judecată de DNA pentru şpagă, Răvăşilă a trecut acest concurs fără ca măcar să-şi scrie lucrarea. Primăria Timișoara a câștigat procesul de anulare a concursului în baza căruia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Instanţa a anulat concursul prin care Florin Răvăşilă, omul lui Nicolae Robu, a ajuns stăpân peste patrimoniul Timişoarei
Surpriză în organizarea ședinței de guvern de la Timișoara. Întâlnirea ar putea avea loc în sala Video, aflată la sediul Prefecturii Timiș, și nu la sala Multifuncțională, așa cum se dorea inițial. Scandalul sălilor pentru găzduirea ședinței de guvern programate joi la Timișoara s-ar putea termina cu o surpriză. Discuțiile susținute, mai ales în contradictoriu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Video de la Prefectură ar putea fi gazda ședinței de guvern de la Timișoara
Marţi a fost semnat contractul în vederea execuției lucrărilor de reparații cu asfalt a străzilor din comuna Moșnița Nouă. Aceste reparaţii fac parte în cadrul obiectivului ”REABILITARE STRĂZI, PARCAJE, TROTUARE, ACCESE AUTO, RIGOLE, CANAL TEHNIC, AMENAJARE ZONA VERDE” Valoarea contractului este de 𝟏.𝟗𝟕𝟑.𝟑𝟓𝟎,𝟗𝟑 𝐥𝐞𝐢, finanţarea fiind făcută de la bugetul local. Termenul de execuție a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Începe marea asfaltare în comuna Moşniţa Nouă
Top