Sport

Ultima șansă de a scăpa de baraj. Poli întâlnește CSM București

Liga Națională de handbal a ajuns la etapa a XXIII-a care programează un meci pe teren propriu pentru SCM Poli. Echipa alb-violetă va fi gazdă pentru CSM București, vineri, 31 martie, la ora 16.00, la sala Constantin Jude.

Cele două echipe sunt despărțite de șase locuri în ierarhie: CSM București este pe poziția a șasea (cu 39 de puncte), în vreme ce alb-violeții ocupă locul al doisprezecelea (cu 22 de puncte).

„Un meci dificil, precum celelalte pe care le-am avut până acum, prin prisma diferenței de puncte, prin prisma valorii echipei, dar este dintre șansele noastre de a evita barajul. Avem nevoie să fim pregătiți 100% pentru a lua punctele necesare. Au fost multe momente când am jucat bine, însă nu am adus puncte și mă refer la meciurile cu Steaua, cu Focșani și la recenta partidă din Baia Mare, deci trebuie să venim cu ceva în plus”, spune Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica.

Poziția în clasament a formației bănățene a oscilat între 10 și 12, în ultimele săptămâni, astfel că fiecare punct are o importanță ridicată în acest context.

„Pentru a evita barajul, este nevoie de victorie cu CSM București și etapa viitoare, la Vaslui, și depinde și de celelalte echipe. Cele mai importante, însă, sunt rezultatele noastre și ne concentrăm asupra lor”, a mai declarat Rohozneanu.

Săptămâna viitoare, va aduce două partide pentru echipa viola: miercuri, în Cupa României, cu Dinamo (acasă), sâmbătă, în campionat, pe terenul echipei CSM Vaslui.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

14 minute ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

10 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

10 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

17 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

17 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

17 ore ago