Timp liber

„Blooming Season”, un guide-line fashion la Iulius Town cu stilista Lica Popescu/Foto

În această primăvară, este „Blooming Season”, iar Iulius Town, Palas Iași și Iulius Mall Cluj împreună cu fashion stylist-ul Lica Popescu v-au pregătit o surpriză: un guide-line fashion pentru acest sezon. 

 Culoare, vitalitate, personalitate, sustenabilitate, curaj, limite depășite sunt laitmotivele colecțiilor primăvară-vară pe care magazinele din Iulius Town Timișoara, Palas Iași și Iulius Mall Cluj le expun.

“Împreună cu fashion stylist-ul Lica Popescu am creat un guide-line pentru sezonul primăvară-vară, cu piese vestimentare de la brandurile pe care le iubești. Catalogul cu outfit-uri, dar și câteva tips&tricks sunt disponibile online, iar video-ul inspirațional pe paginile de Facebook ale celor trei proiecte”, anunţă reprezentanţii Iulius

Mizați pe confort. Pantalonii largi, tricourile din bumbac lejer, hanoracele supradimensionate și încălțămintea comodă sunt elemente-cheie în garderoba capsulă. Indiferent dacă optezi pentru variante minimaliste, atemporale sau dacă mergi către un trend cu elemente moderne, alege piesele ce te fac să te simți bine și care îți pun în valoare personalitatea”, transmite Lica Popescu, fashion stylist:

Paleta cromatică abordată sezonul acesta are patru culori pastelate de bază, roz, albastru, galben și verde, ce se regăsesc în majoritatea colecțiilor. Îmbinate cu nuanțe puternice, care dau un touch de personalitate, noile piese statement sunt potrivite într-o varietate de combinații, fiind adaptabile, atât pentru ținute elegante, cât și pentru cele casual.

Imprimeurile florale și accesoriile supradimensionate sunt alte două must have-uri din acest sezon, conform fashion stylist-ul Lica Popescu. Tematica florală este cea mai bună variantă pentru a adăuga feminitate și romantism ținutelor, iar cerceii, colierele și brățările voluminoase completează lista unui sezon fashion reușit.

Moda sustenabilă este una dintre cele mai populare tendințe din acest sezon, iar alegerea acestor tipuri de piese vestimentare este o investiție în garderoba durabilă.

 

 

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

2 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

2 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

3 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

3 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

3 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei în zilele următoare

Luni, 20 mai, între orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe strada…

3 ore ago