Economic

A fost finalizată clădirea cu cele mai aşteptate apartamente din Timişoara

Clădirea cu cele mai dorite apartamente din Timişoara, ISHO Riverside U2, este finalizată! 116 apartamente premium si luxury sunt în curs de livrare către cumpărători şi un număr limitat de unităţi sunt încă disponibile.

Situate pe malul Begăi, la câteva minute de Piaţa Unirii din Timişoara, apartamentele din ISHO Riverside U2 au suprafețe generoase, predominante fiind modelele cu 4 camere, ideale pentru familii sau investiţii pe termen lung. Sunt compartimentate inteligent, au finisaje de calitate și echipamente performante de la cei mai buni producători. Disponibilitățile pot fi consultate aici.

Viitori proprietari au ales ISHO pentru facilităţile, mixul de servicii şi stilul de viaţă dinamic dar echilibrat pe care îl propune ansamblul. ISHO este alternativa contemporană pentru o locuire calitativă, fiind la distanţă de mers pe jos de cele mai apreciate parcuri, şcoli si zone culturale ale Timişoarei. ISHO a devenit deja acasă pentru aproximativ 1000 de locatari, urmând ca anul acesta comunitatea să spună bun venit şi noilor proprietari din Riverside U2.

Anul acesta se va finaliza Parcul ISHO care leagă prin alei pietonale toate clădirile din ansablu şi care împreuna cu ISHO Offices va deveni cea mai întinsă zonă pietonală privată a Timişoarei, accesibilă pentru toţi locuitorii oraşului. Aleile pietonale vor conecta toate zonele comerciale care vor oferi locuitorilor şi vizitatorilor din Timişoara noi experienţe culinare prin viitorul restaurant Stradale by Chef Foa, coffe shopuri si cofetarii precum Mitzu, Prospero sau L’amande Gluten Free, dar si noi experiente de shopping prin imediata inaugurare a magazinului de home si deco SomProduct.

“Pentru persoanele active malul Begăi şi pistele de biciclete sau alergat din ISHO vor fi excelente pentru sport în aer liber, însă ne bucuram să anunţăm că am început lucrările de amenajare la cel mai nou club de health si fitness din Timişoara, World Class Gold. Regina Maria funcționează deja în ISHO cu un centru dedicat mediului de afaceri, iar pentru cumpărături sau necesităţi, Supermarketul Mega Image sau Farmacia HelpNet aflate chiar la Bulevardul Take Ionescu sunt de ajutor. Anul acesta scena a fost furată în întregime de către Fundatia Art Encounters, care prin expoziţiile de artă contemporană, precum Adrian Ghenie – Corpul Imposibil sau My Rhyno is Not a Myth care au pus ISHO şi Timişoara în lumina reflectoarelor şi au adus vizitatori din diferite țări să celebreze împreună cu noi “Timişoara Capital of Culture 2023”. În curând lista de servicii va fi completată cu noi facilităţi care vor îmbunătăţi calitatea vieţii atât pentru locuitorii din ISHO, cât si pentru întreg oraşul”, transmit reprezentanţii ISHO.

Mai multe informatii pe www.isho.ro/apartamente. Informații detaliate și actualizate pot fi obținute şi prin email la living@isho.ro sau telefon la 0371 33 63 63.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Primul tramvai Bozankaya, din seria galbenă, în drum spre Timișoara. E în vamă!

Primul tramvai din noul lot de 17, produse de turcii de la Bozankaya pentru Timișoara,…

14 ore ago

Timişoara predă o lecţie de rugby ofensiv pe terenul echipei din Baia Mare

Derbiul campionatului în Liga Naţională de rugby s-a desfăşurat pe Arena Zimbrilor, acolo unde Ştiinţa…

14 ore ago

Alfred Simonis și UDMR sunt cap de listă pe buletinele de vot pentru județ

Biroul Electoral de Circumscripție Județean Timiș a efectuat tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii în…

15 ore ago

Eveniment aşteptat de tineretul Timişoarei: Zilele Studenţilor vine cu multe concerte, proiecţii de film şi surprize

Se anunţă zile spectaculoase săptămâna viitoare în oraşul de pe Bega, odată cu desfăşurarea unui…

16 ore ago

Dumbrăviţa a tremurat puternic, dar a obţinut punctul care o menţine în Liga 2

Final incendiar la Dumbrăviţa, unde echipa gazdă a trecut prin mari emoţii, dar va continua…

16 ore ago

Jurnal de campanie (10). Sub privirile “candidaţilor” Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul, gloatele AUR şi-au scos arsenalul de campanie

Prima zi de campanie electorală, sau mai precis spus prima noapte, a adus şi prima…

19 ore ago