Primăria Timişoara

Se caută comercianți pentru Târgul de Crăciun. Evenimentul, la această ediție deschis până pe 7 ianuarie

Casa de Cultură Timișoara pornește selecția pentru stabilirea comercianților care vor vinde produse specifice la ediția din acest an a Târgului de Crăciun. În acest an evenimentul începe pe data de 26 noiembrie 2023 și se încheie pe 7 ianuarie, fix când cei care sărbătoresc pe calendarul vechi vor avea sărbătoarea.

Așadar, multiculturalitatea orașului, despre care se discută permanent în primărie, oferă celor care au Crăciunul pe 7 ianuarie doar o zi de feerie în Piața Operei, dar e mai bine decât în anul precedent când cortina trebuia trasă pe 2 ianuarie și s-a ajuns chiar la solicitări din partea consilierilor locali pentru prelungire. Va fi ediția cu numărul 16 a evenimentului din centrul orașului.

Acum, Primăria Timişoara prin Casa de Cultură a Municipiului, caută firme și persoane fizice care să populeze standurile ce vor fi amenajate pentru comercializarea produselor de sezon.

În vederea derulării activităților comerciale, cei interesați pot depune dosarele de înscriere la sediul Casei de Cultură din Timișoara (str. Miron Costin nr.2), în perioada 13-20 octombrie 2023, între orele 9:00-12:00, sau le pot trimite pe adresa de e-mail boe@ccmt.ro, până la data de 22 octombrie 2023.

Pot participa: Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI) – producători sau comercianți de produse nealimentare, cu specific de Crăciun; Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI) – producători  sau comercianți de produse alimentare (cozonac, kurtos, plăcinte, langoși, prăjituri, dulcețuri de casă, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri, preparate fast-food, brânzeturi și produse tradiționale din carne, ciocolată, bomboane, zacuscă, conserve de casă etc.); Artiști plastici, meșteșugari constituiți sub o formă juridică (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI).

Întrucât procedura pentru activități recreative s-a desfășurat cu câteva luni în urmă, această sesiune de selecție se adresează doar categoriilor de comercianți menționate mai sus.

Anul trecut, târgul organizat împreună cu cei care se ocupă și de evenimentul similar de la Sibiu a ajuns să provoace un mic scandal, comercianții locali fiind supărați pentru că firmele din municipiul ardelean ar fi fost favorizate să primească locuri în cadrul acțiunii timișorene.

Formularul-tip de înscriere și regulamentul târgului se pot descărca de pe site-ul Casei de Cultură a Municipiului Timișoara (casadeculturatm.ro), precum și de pe pagina noastră de Facebook.

Pentru detalii și pentru orice informații suplimentare cei interesați au la dispoziție pagina de Facebook a Casei de Cultură, respectiv telefonul 0256-498214 sau adresa de mail office@ccmt.ro.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

15 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

17 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

21 de ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

21 de ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

21 de ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

21 de ore ago