Sport

Dumbrăviţa nu a mai marcat de 300 de minute şi a fost învinsă clar la Slatina

CSC Sumbrăviţa se întoarce învinsă din penultima deplasare a anului. CSM Slatina s-a impus astăzi cu 3-0, într-un meci din etapa a 13-a a Ligii a II-a, desprinderea gazdelor venind însă abia pe final.

A fost o rundă cu ghinion pentru alb-verzi, care au evoluat la Slatina fără a-l avea pe margine pe antrenorul Cosmin Stan, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Gazdele, care izbutiseră până astăzi un singur succes pe teren propriu şi veneau după o înfrângere clară sub Pietrica, 0-4, au reuşit astăzi un meci foarte bun.

Minutul 21 a adus deschiderea scorului. Dorin Toma a centrat de pe dreapta, la bara a doua, de unde Valentin Alexandru a împins în plasă, deși era talonat de Amariei, la o fază în care defensiva nu s-a comportat cum trebuie. Până la pauză au fost destule ocazii la ambele porţi, fără să se înscrie, meciul având ritm şi fiind alert.

Fazele de gol s-au împuținat în repriza secundă, în care meciul s-a transformat mai mult într-o luptă la mijlocul terenului. Totuși, prima situație bună a reprizei a aparținut vizitatorilor: în minutul 50, Amariei a executat un corner de pe stânga, Cibi a reluat cu capul din poziție bună, dar mult prea moale pentru a-l păcăli pe Velcu. A urmat o perioadă lungă fără nicio ocazie notabilă la cele două porți, totul însă până în minutul 80.

După un corner executat de pe dreapta de gazde, portarul Paul Toroc a reținut balonul și, în încercarea de a degaja, l-a lovit pe Sălcianu. Centralul a indicat cu mare uşurinţă punctul cu var, iar Dorin Toma – care a preluat și banderola de căpitan după ieșirea lui Cătălin Doman – a transformat fără emoții: 2-0. A fost faza care a turnat plumb în ghetele bănăţenilor, care au mai încasat un gol, în minutul 85. Martinov a pierdut posesia în jumătatea adversă, gazdele au plecat pe contraatac și, de pe stânga, același Dorin Toma l-a deschis pe nou-intratul Claudiu Dragu, care a urcat nemarcat și a expediat balonul în poarta lui Toroc.

S-a încheiat 3-0 pentru CSM Slatina, iar echipa alb-verde intră în ultima pauză internațională a anului după o serie de trei meciuri la rând fără gol marcat.

Urmează ultima pauză internațională a anului, în care gruparea bănăţeană are programat un joc amical, cu prim-divizionara UTA. Meciul va avea loc marți, 21 noiembrie, de la ora 15.00, pe terenul din Sânnicolau Mic.

CSM Slatina (antrenor Daniel Oprescu): Velcu – Gherghe, A. Stan, Sălcianu, C. Toma – D. Toma, S. Matei (73, Țegle) – Mitran (73, C. Radu), Doman (cpt.) (61, Donca), R. Popa – V. Alexandru (61, Cl. Dragu)

CSC Dumbrăvița (preparator fizic Alexandru Albert): P. Toroc – Lalic (46, Zaluschi), Zurbagiu (cpt.), Țieranu – Amariei, Ristin (39, Cibi), Salhi, Tănase (66, Martinov), Gladun – Paulevici, Plokhotnyuk (46, Sofran)

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

8 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

12 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

12 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

13 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

13 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

13 ore ago