Primăria Timişoara

Carduri de transport public false, propuse pentru cumpărare la Timișoara. Imaginea primarului e folosită în reclama înșelătoare

Societatea de Transport Public Timișoara avertizează că pe internet au apărut tentative de înșelare a călătorilor, cărora li se propune achiziționarea de carduri de transport, evident o reclamă falsă, care e promovată pe Facebook. Aceasta e extrem de bine realizată, iar suportul foto include chiar și o imagine a primarului Dominic Fritz.

Textul reclamei înșelătoare propune cumpărarea la un preț ridicol a unui asemenea card, oferit de … RATT. Evident RATT nu mai există de ani buni de zile, compania actuală fiind STPT.

Dragi locuitori ai Timișoarei!  Compania RATT, împreună cu Primăria Timișoara, introduce noul card de transport pentru un sistem de plată modernizat! Acum puteți achiziționa cardul cu abonament de 12 luni la prețul special de doar 11,69 lei! Cumpărați-l acum și bucurați-vă de călătorii nelimitate pe toate mijloacele de transport public! Oferta este limitată, așa că grăbiți-vă!”, se anunță pe pagina respectivă.

Cei de la STPT avertizează că o asemenea ”ofertă” nu există în realitate.

Societatea de Transport Public Timișoara (S.T.P.T.) informează călătorii cu privire la o nouă tentativă de înșelătorie care circulă pe o nouă pagină de Facebook. Aceasta promovează oferte înșelătoare legate de cardurile de transport din Timișoara. Reamintim că S.T.P.T. nu a derulat și nu derulează astfel de campanii. Toate informațiile oficiale legate de serviciile noastre sunt comunicate doar prin canalele noastre oficiale: Website-ul oficial: www.stpt.ro, Paginile noastre de social media, Comunicate de presă prin mass-media locală. Vă rugăm să nu accesați link-uri suspecte și să nu furnizați date personale în urma acestor postări false!  Protejați-vă de fraude și verificați întotdeauna sursa informațiilor! Vă mulțumim pentru încrederea acordată!”, a anunțat compania timișoreană de transport.

Asemenea campanii de vânzare de carduri false au fost realizate pentru transportul comun și din alte orașe din România.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Emoții europene. CSM Lugoj debutează în Challenge Cup

Prim-divizionara de volei CSM Lugoj nici nu a apucat să se bucure de victoria de…

35 de minute ago

“Singurul candidat care poate să joace o festă sistemului de putere din România este Elena Lasconi.” Interviu cu Cătălin Drulă (II)

Continuăm cu a doua partea a interviului cu Cătălin Drulă, fost preşedinte al USR şi…

O oră ago

Raoul Trifan: “Șoșoacă trebuia bătută la vot. Era cel mai eficient mod de a respinge propaganda Rusiei”

Senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan, afirmă că Diana Şoşoacă trebuia bătută la vot, iar…

2 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 octombrie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.10.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Prostie dusă la extrem: beat și fără permis, l-a încurcat pomul de pe marginea drumului

La data de 5 octombrie, polițiștii Secției 11 Rurale Sânnicolau Mare, sub coordonarea procurorului din…

22 de ore ago

Eșec dureros pe terenul Rapidului, la o singură posesie

Echilibru a fost cuvântul de ordine al partidei din etapa a III-a din sezonul regular…

23 de ore ago