Politica

Raoul Trifan: “Șoșoacă trebuia bătută la vot. Era cel mai eficient mod de a respinge propaganda Rusiei”

Senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan, afirmă că Diana Şoşoacă trebuia bătută la vot, iar asta ar fi însemnat cea mai bună metodă de-a demonstra atașamentul românilor față de valorileeuropene. În acelaşi timp, era cel mai eficient mod de a respinge propaganda Rusiei și ambițiile lui Putin, arată Trifan

 Raoul Trifan spune că de multe ori i-a fost ruşine că este coleg în Senat cu Diana Şoşoacă. Pe de altă parte, scoaterea abuzivă a acesteia din competiţia electorală o va victimiza, iar de această dată pe bună dreptate.

 “Diana Șoșoacă este un politician xenofob, antisemit, conspiraționist și retrograd. Nu de puține ori mi-a fost rușine că sunt coleg cu ea. Mai nou, ne face de mirul lumii la Bruxelles. Are toate atributele unei cozi de topor a Kremlinului. Dar scoaterea din competiție a acesteia într-un mod atât de evident abuziv nu face decât să-i potențeze vocea, oferindu-i ocazia să se victimizeze, de data aceasta pe bună dreptate. Șoșoacă trebuia bătută la vot. Ar fi fost cea mai bună metodă de a sublinia atașamentul românilor față de valorile UE și NATO. Cel mai eficient mod de a respinge propaganda Rusiei și ambițiile măcelarului Putin”, arată Trifan

El spune că Marcel Ciolacu știe că singura lui șansă să câștige prezidențialele este să intre în turul doi cu George Simion, “cel care este poziționat cel mai bine pentru a primi voturile electoratului fostei senatoare”.

“Este motivul pentru care și-a pus subordonații din CCR să invalideze candidatura Dianei Șoșoacă și, în același timp, este măsura lucrurilor de care acest personaj este în stare în goana lui după Putere. Singura noastră armă în fața acestor acțiuni profund antidemocratice este votul. Votul pentru un candidat integru, care nu datorează nimic vechiului sistem și care este liber să acționeze strict în interesul românilor. Acel candidat este Elena Lasconi. Împreună putem opri atacul socialiștilor – roșii sau galbeni, căci sunt făcuți din același aluat – asupra firavei noastre democrații. Un președinte de dreapta și o guvernare de dreapta, pentru toți, nu doar pentru unii. Asta trebuie să avem după 8 decembrie”, a încheiat Trifan.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 octombrie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.10.2024, unde se vor executa reparaţii…

O oră ago

Prostie dusă la extrem: beat și fără permis, l-a încurcat pomul de pe marginea drumului

La data de 5 octombrie, polițiștii Secției 11 Rurale Sânnicolau Mare, sub coordonarea procurorului din…

20 de ore ago

Eșec dureros pe terenul Rapidului, la o singură posesie

Echilibru a fost cuvântul de ordine al partidei din etapa a III-a din sezonul regular…

21 de ore ago

„Jazz și viață socială în comunism”. Expoziție multimedia

„Arhiva de Sunet”, o inițiativă independentă care sondează relația dintre muzică și societate, vă invită…

21 de ore ago

Nu va faceţi program weekend-ul următor! Se întoarce mult aşteptatul Festival al Papricaşului de la Buziaş

Festivalul Vinului şi Papricaşului de la Buziaş, cea mai mare şi populară manifestare de gen…

22 de ore ago

Liga 3. Peciu bate la Arad și rămâne prima, victorii și pentru Poli și Ghiroda, eșec neașteptat pentru Șag

Etapa a VI-a din C9 a fost una a vizitatorilor. Oaspeții au câștigat patru din…

22 de ore ago