Categories: Sport

Nori negri deasupra fotbalului din Deta

FC Deta nu traversează cea mai strălucită perioadă, din cauza problemelor financiare. Conducerea clubului din Liga a IV-a a aşteptat un buget cel puţin la fel ca acela de anul trecut, dar aleşii locali din Deta au decis că fotbalul nu este prioritar.

FC Deta s-a ales în acest fel cu un buget mai mic chiar decât cel de anul trecut. În aceste condiţii, era de aşteptat că jucătorii cei mai importanţi pregătiţi de Olah Imre vor pleca la alte echipe, unde condiţia materială nu este la fel de delicată cum este în cazul celor de la FC Deta. „Din păcate, nu prea avem noutăţi când vine vorba de sosiri la FC Deta, ci doar plecări. Regretabil este că ne-au părăsit cei mai valoroşi jucători din lot. Sau urmează să facă acest lucru. Bugetul clubului pe acest an din partea primăriei a fost micşorat cu 25%, în condiţiile în care suma stabilită pe anul trecut a fost de 350 de milioane de lei vechi. Mai avem un singur sponsor, o societate comercială din localitate. Sper să supravieţuim în acest sezon în Liga a IV-a şi în aceste condiţii. La FC Deta vor evolua mai mult jucătorii tineri şi foarte tineri crescuţi de club”, ne-a precizat Ştefan Lorincz, preşedintele FC Deta. Claudiu Cosur a fost vedeta celor de la FC Deta în turul campionatului, cu nouă reuşite şi câteva lovituri de pedeapsă acordate pentru echipa sa, după ce a fost faultat de fundaşii adverşi. Fostul fotbalist al Politehnicii Timişoara s-ar putea transfera la Timişul Şag, unde vrea să plece şi un alt coleg al atacantului. Este vorba despre Narcis Suciu, pentru care nu ar fi prima dată când ar juca la Timişul Şag, acesta transferându-se la FC Deta chiar de la echipa din Şag. Paul Chiu, unul dintre cei mai tineri jucători de la FC Deta, cu cinci goluri în tur, se întoarce la LPS Banatul, de care încă aparţine. (sursa foto: asfcdeta.cifnet.ro)

Share
Published by
Cosmin Bradu
Tags: fc deta

Recent Posts

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

16 minute ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

13 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

15 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

16 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

17 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

17 ore ago