Categories: Sport

Un fost „dac liber” a umilit Millenium Giarmata

La sfârşitul săptămânii s-a consumat prima etapă din retur a Ligii a III-a, iar echipele din judeţul Timiş s-au mulţumit cu două înfrângeri şi o victorie.

Poli II Timişoara, Mama Mia Becicherecu Mic şi Millenium Giarmata au jucat vineri şi sâmbătă, în timp ce AC Recaş şi Unirea Sânnicolau Mare mai trebuie să aştepte până la debutul în jocurile din retur. Poli II Timişoara a trecut cu 2-0 de Autocatania Caransebeş şi şi-a asigurat o victorie facilă prin golurile lui Fuchs şi Zăgrean. Oaspeţii au dat vina pe terenul sintetic pe care s-a jucat, fiind obişnuiţi cu alte suprafeţe. Mama Mia Becicherecu Mic a mai fost într-o mică excursie, de această dată la Sebiş, unde a pierdut cu 2-0 în faţa Naţionalului. Cum problema retrogradării s-ar putea să nu se mai pună în serie, jucătorii de la Becicherec au asigurate alte câteva excursii interesante în acest retur. Millenium Giarmata a surprins cu multe noutăţi interesante în această iarnă, de la instalarea unui director nou până la prezentarea lotului în stil de mare echipă. Jucătorii nu au surprins însă şi pe teren, unde au pierdut lamentabil cu 0-4, pe teren propriu, în faţa celor de la Marmosim CFR Simeria. Fotbaliştii lui Călin Cojocaru au fost „executaţi” de Suciu, fostul „dac liber” de la Fortuna Covaci, care a marcat de două ori, şi de Vişan, un fotbalist crescut de Poli Timişoara, dar care a evoluat ca senior mai mult la Electrica Timişoara. Suprafeţele de joc pe care s-a disputat prima etapă a celui de-al treilea eşalon au fost, în mare parte, sub orice critică,excepţie făcând doar terenul sintetic pe care s-a desfăşurat jocul dintre Poli II şi Autocatania Caransebeş.

Rezultate: Gloria Arad – Luceafărul Oradea 0-0; Bihorul Beiuş – FC Hunedoara 0-3; Poli II Timişoara – Autocatania Caransebeş 2-0 (Fuchs, Zăgrean); Naţional Sebiş – Mama Mia Becicherecu Mic 2-0; Millenium Giarmata – Marmosim CFR Simeria 0-4. AC Recaş, Unirea Sânnicolau Mare şi Şcolar Reşiţa au stat.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

9 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

9 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

16 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

16 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

16 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

18 ore ago