Lucrările la deponeul ecologic de la Ghizela sunt pe ultima sută de metri. Cu toate acestea, licitaţia pentru desemnarea operatorului de la deponeu nu se poate face.
Raportul de analiză cost-beneficiu întârzie să ajungă la Timişoara, deşi autorităţile îl aşteaptă încă de vara trecută. „Încă nu este finalizat acel raport, acea analiză cost-beneficiu. Vom fi gata din punct de vedere al investiţiei şi nu o să avem operatorul dacă nu o să ne integrăm în termene mai scurte ale licitaţiei. Aşteptăm acest raport cost-beneficiu de la sfârşitul verii 2010 şi consultanţa încă nu a reuşit să ni-l dea. Îmi doresc să cred că vom primi cât mai repede acest raport, pentru a declanşa procedurile de a avea un operator. Raportul ne fixează tariful. E o cifră de la care nu putem să nu plecăm în licitaţie. Nu poţi să faci licitaţia dacă nu ai toţi indicatorii”, a spus preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc. Până acum nu s-au dat motive pentru întârzierea raportul cost-beneficiu. În special pentru deponeul de la Ghizela, dar şi pentru infrastructură, CJT a făcut un credit de 100 de milioane de lei. CJ Timiş a emis în acest sens nişte obligaţiuni care vor putea fi răscumpărate de la bănci în cel mult 17 ani.
SCM USV Timişoara nu a pierdut timp odată cu finalul sezonului competiţional. Campioana ţării la…
„De Crăciun ne-am luat raţia de libertate” era un celebru mesaj/slogan al Revoluţiei din 1989. O…
Primăria Timișoara pregătește dosarele pentru obținerea finanțării europene, respectiv a autorizației de construire pentru reabilitarea…
PPC Energie și PPC Energie Muntenia își actualizează platformele online de comunicare cu clienții. Astfel,…
Primăria Timișoara are din această săptămână patru cinematografe funcționale în subordine. Ultimul reabilitat și redevenit…
Consilierii locali timișoreni au aprobat, luni seara, în ultima ședință de plen a anului, proiectul…