Categories: Sport

Uhrin: „Nu m-a multumit debutul partidei”

Poli a fost la un pas de prima înfrângere din actuala ediţie de campionat, însă alb-violeţii şi-au revenit în partea secundă a întâlnirii cu Astra. Dusan Uhrin pune jocul modest al echipei sale şi pe seama faptului că oaspeţii au deschis scorul destul de devreme.

Cu patru jucători accidentaţi, Dusan Uhrin a fost nevoit să alcătuiască o formulă care nu a dat roade în prima parte a meciului din etapa a XXIV-a. Astra a deschis scorul încă din minutul 16 şi a condus până aproape de final, când Zăgrean a restabilit egalitatea. Tehnicianul ceh nu a fost mulţumit de jocul din prima parte a meciului. „Am început foarte rău acest meci, deoarece am încasat gol imediat. Cred că după aceea ne-am trezit şi am reuşit să jucăm mai ofensiv. Din păcate, nu am reuşit să înscriem din ocaziile avute. Plus că la Zicu a fost penalty clar, iar Cisovsky nu a faultat. Primind şi cartonaş galben am fost de două ori pedepsiţi. Am fost destul de aproape de cele două faze”, a spus Uhrin. „M-am aşteptat la un adversar puternic, este o echipă rapidă şi, din păcate, s-a întâmplat ceea ce am spus înaintea partidei: am încasat gol de pe partea stângă”, a mai declarat tehnicianul alb-violeţilor. De cealaltă parte, Tibor Selymes a declarat că Poli a câştigat un punct, nu a pierdut două: „ Am condus cu 2-0, am fost 60 de minute peste Poli. Aşa am pierdut anul acesta opt puncte. Au fost două reprize diferite, prima foarte bună, a doua ne-am retras mult. Ne-am aşteptat ca Poli să pună presiune pe noi, dar în prima parte am jucat mai bine. Am jucat cu o echipă ce se luptă la titlu, dar pot spune că am pierdut două puncte”, a încheiat antrenorul Astrei.

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

7 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

7 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

7 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

9 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

9 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

10 ore ago