Categories: Poli TimisoaraSport

Alb-violetii au castigat amicalul cu Tatran Presov

Poli a disputat, joi seară, primul amical din cantonamentul austriac. La Bischofshofen, alb-violeţii au întâlnit pe Tatran Presov. Timişoara a învins echipa din Slovacia cu 2-1.

Dusan Uhrin a început cu un prim „11” format din Lepmets, Luchin, Scutaru, Ghionea, Sandu, Popa, Zaluschi, Tameş, Curtean, Ricketts şi Zăgrean. Tameş a avut prima ocazie a partidei, în minutul 11, însă şutul său a fost trimis în corner. Replica slovacilor a venit patru minute mai târziu, când mingea a lovit bara porţii apărate de Lepmets. Scorul a fost deschis de Ricketts, care, după o pasă a lui Tameş, a înscris în minutul 27 unicul gol al primei reprize. Pentru partea a doua întâlnii, Uhrin a făcut patru schimbări: Sepsi a intrat în locul lui Sandu, Popa l-a schimbat pe Matei, iar Goga şi Nikolic au fost introduşi în locul lui Ricketts, respectiv Zăgrean. În minutul 59, Poli putea face 2-0, însă Matei l-a ţintit pe portarul alb-verzilor. Trei minute mai târziu, Goga a cerut penalty după un fault în careu, dar arbitrul partidei nu a fost de aceeaşi părere. În minutul 70, Guba a reuşit golul egalizator. Nikolic a readus echipa alb-violetă în avantaj, după o minge venită din nou de la Tameş. Atacantul muntenegrean a stabilit totodată şi scorul final al partidei: 2-1 în favoarea alb-violeţilor. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Pătraş, în locul lui Zaluschi, Ilie, care l-a schimbat pe Luchin, şi Mera, în locul lui Ghionea. Bilanţul lui Poli din meciurile amicale este de 1-1: o înfrângere în primul cantonament, 1-2 cu Ferencvaros Budapesta, şi victoria de joi cu Tatran Presov, 2-1. Următorul meci este programat vineri, 1 iulie, cu Austria Salzburg, de la ora 18,30. (sursa foto: politimisoara.com)

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

55 de minute ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

2 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

3 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

3 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

5 ore ago

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

6 ore ago