Categories: Alte sporturiSport

Inchisoare pe viata pentru cei care l-au ucis pe Marian Cozma

Tribunalul din Veszprem i-a condamnat, joi, la închisoare pe viaţă pe Sandor Raffael şi a lui Gyozo Nemeth, ucigaşii handbalistului român Marian Cozma. Cel de-al treilea inculpat în acest caz, Ivan Sztojka, va sta după gratii 20 de ani.

Handbalistul român al echipei MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost înjunghiat mortal, în 8 februarie 2009, într-un club din oraşul maghiar, în altercaţie fiind implicaţi alţi doi coechipieri, Zarko Sesum şi Ivan Pesici, grav răniţi şi ei. Handbalistul român în vârstă de 26 de ani a fost lovit în inimă. Tribunalul i-a condamnat la închisoare pe viaţă pe principalii agresori ai lui Marian Cozma, Sandor Raffael şi Gyozo Nemeth, respectiv la 20 de ani de închisoare pentru Ivan Sztojka. Cei trei au fost găsiţi vinovaţi de omucidere şi lovituri cauzatoare de moarte. Iniţial, în acest caz au existat 27 de suspecţi. Tatăl lui Marian Cozma, Petre Cozma, a declarat că nicio sentinţă nu poate face dreptate în cazul uciderii fiului său, dar speră ca decizia tribunalului din Veszprem să rămână definitivă. „Am aflat decizia tribunalului din Veszprem, m-a sunat ambasadorul dimineaţă. E o decizie dreaptă, deşi dreptate nu se va putea face niciodată. Mai mult de atât nu se putea da. Sper ca această decizie să se transforme în una definitivă, deşi va fi recurs după recurs”, a declarat Petre Cozma, citat de Mediafax.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO

Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred…

37 de minute ago

Derby în Ronaţ. SCM USV Timişoara întâlneşte campioana, Dinamo

Etapa a treia din Liga de Rugby programează un nou meci acasă pentru Leii Timișoarei.…

3 ore ago

Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”

Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă…

3 ore ago

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială…

3 ore ago

Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara

Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea…

3 ore ago

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari,…

5 ore ago