Categories: Poli TimisoaraSport

Ghidul suporterului polist!

Galeria Politehnicii Timişoara rămâne, la fel ca şi echipa de fotbal, cel puţin la nivelul primului eşalon. Dacă la Poli au rămas în lot o serie de fotbalişti peste valoarea celor de la Steaua, Dinamo sau Rapid, liderii celei mai vechi şi mai frumoase galerii nu puteau să rămână în urmă.

Ei au emis, înaintea jocului cu FC Bihor, un nou regulament pentru membrii galeriei. Comunicatul oferit tuturor susţinătorilor alb-violeţi sublinează faptul că acest an ar fi trebuit să fie al Politehnicii, ţinând cont că echipa împlineşte 90 de ani. Dar suporterii nu dramatizează. „Poate din unele puncte de vedere e mai bine aşa, totuşi nu se compară un derby Poli-UTA cu un meci cu Concordia Chiajna sau Mioveni, sate plasate de anumiţi oameni pe prima scenă a fotbalului românesc”, se arată în comunicat.
Regulamentul este strict şi nu suferă abateri. Suporterii care vor intra într-un ţarc delimitat la Peluza Sud trebuie să respecte următoarele puncte: Cântatul şi încurajatul echipei este obligatoriu!; Fularul violet este, de asemenea, obligatoriu! E trist să vedem că din ce în ce mai puţini oameni îşi aduc fularul la stadion, obiectul care te defineşte ca suporter; Fără tricouri portocalii, roz, roşii, verde fosforescent sau altele asemenea! Nu suntem în club, suntem pe stadion, iar culorile echipei noastre sunt violet, alb, negru, acestea fiind singurele culor care vor fi acceptate în „ţarc”; Ascultaţi indicaţiile primite de la microfon. Cei care sunt acolo ştiu care este planul de desfăşurare al întregului meci! Un singur om care face altceva decât restul poate să dea peste cap o coregrafie întreagă.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

2 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

2 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

2 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

3 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

4 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

4 ore ago