Categories: Sport

Millenium Giarmata, sase din sase

Debut perfect de campionat pentru Millenium Giarmata. După o victorie în etapa inaugurală, obţinută pe terenul noup promovatei Flacăra Făget, Millenium Giarmata a trecut, la scor, şi de Gloria Arad.

1-0 a fost după primele 45 de minute pentru echipa din Giarmata, cei de la Millenium reuşind să mai înscrie de două ori în mitanul secund, prin Chenghea şi Corlăţeanu, primul gol aparţinându-i lui Bungău. În jocul de sâmbătă a debutat pentru formaţia timişeană şi Cristi Dancia (foto), un fotbalist pe a cărui carte de vizită se află echipe importante ca Poli Timişoara sau FC Argeş. Acesta a evoluat ultima dată tot în liga a treia, pentru Chindia Târgovişte, cu care a promovat în eşalonul secund.
Flacăra Făget a demonstrat încă o dată că este peste Jiul Petroşani. În luna iunie, echipa pregătită de Adi Săvoiu se impunea la limită (1-0) în faţa Jiului, într-un joc ce a contat pentru barajul de promovare în Liga a III-a. Făgeţenii au „recidivat” şi în campionat, învingând pe terenul celor de la Jiul tot cu 1-0, prin reuşita lui Boghian, şi trecându-şi în cont prima victorie în acest eşalon.
Tot la scor a trecut şi AC Recaş de CS Vladimirescu. Nanu, Trandu şi Szekely au punctat pentru o victorie fără dubii a echipei pregătită de Cosmin Petruescu, în faţa unui adversar care s-a resemnat încă din prima repriză. Principala contracandidată la câştigarea seriei a celor de la AC Recaş este FC Hunedoara, care a trecut cu 1-0 de Poli II Timişoara. Tinerii fotbalişti pregătiţi de Adrian Stoicov nu au făcut faţă unei echipe cu jucători mai experimentaţi, care au ca obiectiv câştigarea seriei.
Mama Mia Becicherecu Mic nu a fost capabilă să treacă nici măcar de Unirea Valea lui Mihai, înregistrând cel de-al doilea insucces din tot atâtea posibile în acest sezon.

Rezultate Liga a III-a, etapa a doua: FC Caransebeş – Naţional Sebiş 1-0; FCM Şcolar Reşiţa – Gloria Reşiţa 2-1; Jiul Petroşani – Flacăra Făget 0-1; Mama Mia Becicherecu Mic – Unirea Valea lui Mihai 0-1; Millenium Giarmata – Gloria Arad 3-0; Poli II Timişoara – FC Hunedoara 0-1; AC Recaş – CS Vladimirescu 3-0.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

2 ore ago

Săptămâna trecută a câştigat titlul Balcanic la Timişoara, iar acum e campioană europeană în Spania

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își…

3 ore ago

Gest de neînţeles înainte de Paşte! Un bărbat s-a autoincendiat în grădina casei sale

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost…

4 ore ago

Viitorul Institut Oncologic Timișoara va avea un centru de transplant medular și afereză celule stem

În prag de Paști, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre Institutul Regional de Oncologie,…

6 ore ago

STPT oferă în noaptea de Înviere curse speciale, după un orar prelungit, pe mai multe rute de tramvai

În Noaptea de Înviere, programul de circulație a mijloacelor de transport va fi prelungit pentru…

7 ore ago

Cât e chiria pentru un apartament în zonele din Timișoara. Cetate, cel mai scump cartier, Buziașului cel mai ieftin

Cererea pentru închirierea de locuințe la Timișoara este în creștere cu cinci procente. Prețurile pornesc…

7 ore ago