Categories: Timp liber

Program de distractie

Pentru cei care, din diferite motive, nu sunt încă plecaţi în vacanţă, cluburile din Timişoara au pregătit momente interesante, numai bune să te facă să uiţi că stai acasă, şi nu pe malul mării sau pe vreo potecă răcoroasă de munte.

Joi, în People Café, sunt aşteptaţi, de la ora 22, amatorii de muzică house, pentru o seară unică alături de Dj Chucho,Zef Zeed şi Lucian D. Tot de la 22, la Riverdeck e concert Grimus, iar biletele costă 10 lei. În Lemon este seară sârbească. Vineri, de la ora 23, în clubul Al-Kimia este „Hanging around party”, cu Mihu, care va pune muzica indie rock şi brit pop. La No Name va fi Weekend Chill, cu Nusha şi Cris Junior, de la ora 1 până spre răsăritul soarelui, iar de la ora 23, la D’arc pe Mal va fi petrecere cu Miss Sunshine. Sâmbătă, tot la D’arc pe Mal, de la aceeaşi oră, sunteţi invitaţi la distracţie alături de Kozo, Dargo, ProzaK, Drummer şi Chelu. La No Name continuă Weekend-ul Chill, cu Gemini Bros, de la ora 1. În club Daos va fi Lo-Fly party, cu muzică alternativă indie-tronică, alături de LeFonz. Intrarea este liberă. În Piaţa Unirii începe a şasea ediţie a festivalului „Blues pentru Timişoara”, astfel că, de la ora 20, vor concerta Blues Project, Crossroads şi Blue Family (Serbia). În Life Pub este Retro Party de la ora 23, iar la Café Dejavu, din Galeria 1, va avea loc „Say Hello Label Launch Party” cu ocazia lansării unei noi mărci de vin. Vor mixa, de la ora 22, Luger, Chriss K şi Cancel Project. Duminică, în Piaţa Unirii, de la ora 20, continuă „Blues pentru Timişoara”, cu Bega Blues Band, Mircea Bunea Trio şi Joint Venture Quartet (Slovacia). În 700 Café & Lounge va fi hip-hop party, cu Dj Flow şi Raffu, de la ora 23, iar la Factory Pub va fi o petrecere pe ritmuri de RnB cu DJ. AdeSte şi MC English.

Share
Published by
Andreea Adam

Recent Posts

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. Sărbătorile pascale sunt…

5 minute ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

36 de minute ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

13 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

16 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

17 ore ago