Categories: SocialUltima ora

Am incheiat o campanie, dar vom continua s-o ajutam pe Dana!

Campania “Viață pentru Dana”, desfășurată în ultimele patru săptămâni, de www.debanat.ro, în parteneriat cu People Café, s-a încheiat vineri seară. Mulțumim celor care ne-au sprijinit în această inițiativă și îi așteptăm alături de noi în următoarele acțiuni pe care le vom organiza pentru a-o ajuta pe Dana Ispan.

În ultima zi a campaniei, cei care au venit la People Caffe au fost serviți de o chelneriță… muzicală. Malenna, cântăreața care a lansat, în această vară, piesa “Amor Latino”, n-a avut nicio problemă în a îmbrăca un șorț și a servi clienții cafenelei. Aceștia au primit, din partea casei, și câte un pahar cu vin, numai bun într-o zi atât de rece și umedă, oferit de Cramele Oprișor. Seara s-a încheiat cu un concert al trupei Phaser.
Campania “Viață pentru Dana” a debutat la finele lunii septembrie. A spart gheața colega noastră Iulia Ardelean, care a muncit de dimineață până în noapte, având în vedere că, datorită timpului frumos, a avut de acoperit și terasa de la People Cafe. Au intrat apoi apoi în rol de chelnerițe două frumuseți locale, faimoase la nivel național. Roxana Golban și Bianca Jurcă au lucrat în ture diferite, cu același scop: de a-i servi impecabil pe timișoreni, pentru a-i convinge să lase un bacșiș cât mai consistent. Săptămâna trecută, Maria Grapini a lăsat deoparte, pentru câteva ore, dezbaterile politice și deciziile economice și, asistată îndeaproape de soțul ei, a răspuns cererilor clienților de la People Café. I-a urmat Cătălin Cazacu, campion național de motociclism, care a uitat un pic de accelerație și frână și a adus cafele și sucuri la mesele din cafenea.
Dana Ispan a fost diagnosticată, în 2003, cu o tumoră cerebrală în lobul temporal drept. A fost operată și a urmat un tratament oncologic, dar, în 2011, tumora a recidivate. Pentru a putea trăi și a-și crește fiica, Dana are nevoie de o nouă operație. Aceasta urmează să fie făcută în Germania și costă 50.000 de euro, însă Dana nu are acești bani. În ultimele luni, prietenii ei au organizat mai multe acțiuni, pentru a o ajuta să strângă suma. Ne-am alăturat eforturilor lor și promitem că nu ne oprim aici. Cei care vor să-i întindă o mână de ajutor Danei Ispan pot face donații în conturile RO27BRDE360SV22144303600, în lei, respectiv RO38RNCB0805105954330001, în euro.

Foto: Denis Kappel

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

3 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

7 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

8 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

8 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

9 ore ago