Duminică, 9 octombrie, ceaunele pline cu papricaş şi butoaiele cu vin îi aşteaptă din nou la Buziaş pe toţi cei cărora le place mâncarea gustoasă şi vinul adevărat.
Aceasta fiindcă va avea loc a III-a ediţie din ceea ce se doreşte o manifestare cu tradiţie: „Festivalul papricaşului şi vinului”. Acţiunea va avea loc în zona Cazinoului din oraşul-staţiune Buziaş şi va începe de la ora 10,30. Atunci vor fi puse în ceaun ingredientele necesare papricaşului şi bineînţeles sortimentele de carne. Care poate fi de porc, vită, vânat, pui sau chiar peşte. Între orele 12 şi 12,30 se va face degustarea papricaşului, iar un juriu priceput într-ale gastronomiei va desemna şi câştigătorii. Iar la un papricaş udat cu vin merge şi o muzică bună. Care nu va lipsi, la festival urmând să cânte şi danseze mai multe ansambluri folclorice: Banatul, Ghiocelul, Bănăţeana, Bocşana şi altele. Şi în acest an, organizator al festivalului este Asociaţia pentru Dezvoltarea Zonei Buziaş. Foto: gatesti-ingenios.ro
La Timișoara a ajuns și ultimul din cele 17 tramvaie produse de Bozankaya, în lotul…
SCM winsed.swiss Timișoara o înfruntă pe CSM CSU Oradea duminică, de la ora 18:00, în…
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de beneficiar și Expert Business Center…
Consiliul Județean Timiș va trebui să semneze un acord de colaborare cu primăriile din Dumbrăvița…
Mai sunt doar câteva zile din acest an, iar dacă licitația pentru realizarea unei noi…
Peste 60% dintre români consideră că decizia Curții Constituționale a României de a anula turul…