Duminică, 9 octombrie, ceaunele pline cu papricaş şi butoaiele cu vin îi aşteaptă din nou la Buziaş pe toţi cei cărora le place mâncarea gustoasă şi vinul adevărat.
Aceasta fiindcă va avea loc a III-a ediţie din ceea ce se doreşte o manifestare cu tradiţie: „Festivalul papricaşului şi vinului”. Acţiunea va avea loc în zona Cazinoului din oraşul-staţiune Buziaş şi va începe de la ora 10,30. Atunci vor fi puse în ceaun ingredientele necesare papricaşului şi bineînţeles sortimentele de carne. Care poate fi de porc, vită, vânat, pui sau chiar peşte. Între orele 12 şi 12,30 se va face degustarea papricaşului, iar un juriu priceput într-ale gastronomiei va desemna şi câştigătorii. Iar la un papricaş udat cu vin merge şi o muzică bună. Care nu va lipsi, la festival urmând să cânte şi danseze mai multe ansambluri folclorice: Banatul, Ghiocelul, Bănăţeana, Bocşana şi altele. Şi în acest an, organizator al festivalului este Asociaţia pentru Dezvoltarea Zonei Buziaş. Foto: gatesti-ingenios.ro
Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…
Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…
Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…
Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…
Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…
Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…