Categories: Poli Timisoara

Poli cu buletin de Timisoara

Începutul de an pare să aducă cele mai multe schimbări la Poli Timişoara, de la trecerea pachetului majoritar de acţiuni către Universitatea Politehnica, CLT şi CJT, până la schimbarea radicală a lotului de jucători.

Noua Poli Timişoara se va baza, în cea mai mare parte, pe jucători crescuţi în propria pepinieră, dar şi pe câţiva tineri de perspectivă care vor fi aduşi la echipă sau care au fost deja transferaţi, cum este cazul lui Petcuţ şi Cârstea. Poli se va prezenta în retur cu echipă remaniată aproape în totalitate. Nu îi vom mai regăsi la Poli, după toate probabilităţile, pe Sepsi, Goga, Curtean, Tameş. Nici situaţia stranierilor Rickets, Kirev, Gorobsov şi Rocha nu este certă, aceştia putând să plece în orice clipă împreună cu Daniel Stanciu. În aceste condiţii, noua Poli ar putea arăta în felul următor în retur: Lepmets – Mera, Scutaru, Florin Ilie, Florin Sandu (Sava) – Chiş (Adrian Popa), George Petcuţ (Dobricean), Poparadu (Fuchs), Artur Pătraş – Axente (Al. Popovici), Rover Cârstea. Din lot nu vor lipsi Gârlea, Iordache, Ostafie (portari); Dăruială, Iovan, Todoran, Dubei, Damian, Belu Iordache (fundaşi); Artean, Constantinescu, Zaluschi (mijlocaşi); Boştină, Rotariu (atacanţi). Toate rezervele provin de la Poli II Timişoara şi au fost crescute, la fel ca şi majoritatea jucătorilor din lot, la centrul de copii şi juniori ai clubului timişorean. Decanul de vârstă va fi Andrei Zăgrean, care a împlinit 25 de ani în luna octombrie 2011, urmat în acest clasament de Ioan Mera, care a împlinit 25 de ani pe 5 ianuarie 2012.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

3 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

3 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

4 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

5 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

5 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

8 ore ago