Categories: Timp liber

Un menuet de arome aristocratice, la Belvedere Restaurant: cina Gourmet

Pentru cei dedaţi plăcerii absolute a gustului, Belvedere Restaurant a creat Cina Gourmet: un rafinament culinar decantat la rang de artă pură, armonia aromelor în nuanţe infinitezimale. „Pour les connaisseurs”, un eveniment al celor mai savante specialităţi gastronomice, reţete arisocratice însoţite galant de licorile casei Davino, într-un spaţiu predestinat eleganţei extreme, o „lojă” de numai 30 de locuri, a iniţiaţilor în răsfăţul culinar.

Prima Cină Gourmet sub arcadele Belvedere de la mezaninul hotelului Timişoara se va petrece în 15 martie 2012, de la ora 20. Spectacolul culinar dirijat de chef Asen Asenov e menit să stârnească cele mai preţioase pofte, să împlinească dorinţe îndrăzneţe şi să copleşească toate simţurile, într-un meniu de degustare cu şase specialităţi.
Menuetul fineţurilor cuprinde Foie gras marinat în sos de Porto şi Cognac cu Chutney de mere şi fructul pasiunii, Scoici Saint Jacques şi creveţi Black Tiger cu sos exotic şi cartofi dulci, Consomme de fazan cu grisine de casă , Muschiuleţ de porc în crustă de seminţe cu Farsa de trufe şi chips de păstârnac, Cotlet de miel în stil irlandez şi fasole verde fragedă, iar pentru dedulcirea spiritului, celebrul Sachertorte.
Îmbietor festin, Cina Gourmet îşi atinge desăvârşirea în buchetul de vinuri alese cu atenţia care se cuvine giuvaericalelor: Davino Sauvignon Blanc edition limitee 2010, Davino Revelatio 2010, Davino Ceptura Rouge 2009, Davino Domaine Ceptura Rouge 2006 şi Davino Domaine Ceptura Rose 2011. Reinstaurată în centrul unei Timişoare care păstrează în spirit şi memorie un timp al bunei trăiri şi pasiunea pentru gust, Cina Gourmet este accesibilă la preţul de 150 de lei, iar rezervări se fac telefonic, la numerele 0730 016 840 sau 0256 300 231.

Share
Published by
Georgeta P.
Tags: Timişoara

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

8 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

10 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

11 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

12 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

12 ore ago