Politica articole

gabriela firea

Gabriela Firea rămâne fără nicio funcție în PSD

Gabriela Firea rămâne fără nicio funcție în PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat la finalul ședinței de luni a Comitetului Executiv al PSD că demisionează din funcția de vicepreședinte al partidului. Era ultima funcție pe care ea o mai deținea în PSD, după ce la orele dimineții avea nu mai puțin de trei.

adrian pau

Deputatul PSD Adrian Pau, despre Robu: Mă întreb dacă nu am avut și eu doza mea de cretinism în 2012

Amintirile îl chinuiesc. Deputatul PSD Adrian Pau spune că e posibil să fi avut, la rândul lui, „o doză de cretinism”când i-a făcut campanie electorală, în 2012, actualului primar Nicolae Robu. El i-a luat apărarea colegului Matei Suciu, despre care spune că este și absolvent de Politehnică, și cu doctorat!

robu

Robu, după DNA, despre PNL: Operez cu propria conștiință care lucrează la standarde foarte înalte

E incorect ce i se întâmplă, nu a dat declarații la DNA și nu se gândește să renunțe la președinția PNL Timiș, pentru că aduce numai plusuri partidului. Nicolae Robu continuă să spună, a doua zi după vizita la DNA, că nu înțelege ce caută în acest dosar.

rezoluție

Un nou „succes” al guvernării PSD-ALDE: Parlamentul European a adoptat o rezoluție împotriva României

Parlamentul European a votat rezoluția referitoare la statul de drept în România, în urma dezbaterile pe această temă pe care le-a organizat în februarie 2017, februarie şi octombrie acest an. Rezultatul votului a fost zdrobitor: 473 voturi pentru, 151 împotrivă, 40 abțineri.

Top