Categories: Poli Timisoara

UTA – Poli nu se mai joaca!

Meciul amical dintre UTA și Poli, programat sâmbătă, a fost anulat. Anunțul a fost făcut marți seară, pe site-ul oficial al „Bătrânei Doamne”. Galeriile celor două echipe stabiliseră ca, pe parcursul partidei, să protesteze împreună împotriva lui Mircea Sandu și Dumitru Dragomir.

Acțiunea de protest a suporterilor arădeni și timișoreni ar fi reprezentat o premieră absolută, în condițiile în care rivalitatea fotbalistică dintre cele două orașe este arhicunoscută. Dumitru Dragomir, președintele LPF, a declarat însă luni seară, într-o emisiune televizată, că dacă meciul are loc în condițiile anunțate, UTA și Poli riscă sancțiuni și s-ar putea ajunge chiar la dezafilierea celor două cluburi. Amenințările voalate și fără precedent ale șefului LPF au avut, se pare, efect. „Clubul UTA anunță, de comun acord cu conducerea clubului Politehnica Timișoara, că meciul amical împotriva echipei de pe Bega, ce urma să se desfășoare sâmbătă, 10 martie, nu va mai avea loc. Conducerea clubului își exprimă regretul față de suporterii ambelor echipe, de a nu putea organiza acest meci, o întâlnire ce putea fi benefică pe plan sportiv, social și nu numai. Această decizie a fost luată și pentru a evita orice motiv de tensiune în plus asupra jucătorilor înainte de startul returului, vis-a-vis de presiunea mediatică creată în jurul acestui eveniment”, se precizează în comunicatul publicat pe site-ul www.uta-arad.ro. Meciul care ar fi trebuit să se joace sâmbătă ar fi fost primul amical dintre eternele rivale, jucat în ultimii nouă ani.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. Sărbătorile pascale sunt…

6 minute ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

37 de minute ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

13 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

16 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

17 ore ago