Arhiva pentru eticheta: dumitru dragomir

Gino Iorgulescu a castigat sefia LPF! Poli a mers pe mana lui Dragomir?

Gino Iorgulescu a castigat sefia LPF! Poli a mers pe mana lui Dragomir?

Fotbalul românesc a scăpat de Dumitru Dragomir, unul dintre groparii săi din ultimele două decenii. Dumitru Dragomir, alinat şi cu porecla cu iz mafiot „Corleone”, a fost învins în lupta pentru fotoliul de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal de Gino Iorgulescu.

Relatia lui Iancu cu Dragomir, sub semnul lui 666

Unde-şi bagă dracul coada, nimic nu merge aşa cum ar trebui. Relaţia de amiciţie dusă de multe ori la extrem, în ciuda oprobiului public din Timişoara, dintre Marian Iancu şi Dumitru Dragomir, şeful LPF, este de notorietate. Atât de bine se înţeleg cei doi, încât Dragomir se face că plouă faţă de o datorie a lui Poli faţă de LPF.

Iancu + Dragomir = Love

Poli şi UTA ar fi trebuit să se întâlnească într-un meci amical, cele două galerii recunoscute pentru divergenţele avute de mai bine de 30 de ani fiind dispuse să îngroape, preţ de un joc, securea războiului. Scopul ar fi fost unul comun: demiterea lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, groparii fotbalului românesc.

UTA – Poli nu se mai joaca!

Meciul amical dintre UTA și Poli, programat sâmbătă, a fost anulat. Anunțul a fost făcut marți seară, pe site-ul oficial al „Bătrânei Doamne”. Galeriile celor două echipe stabiliseră ca, pe parcursul partidei, să protesteze împreună împotriva lui Mircea Sandu și Dumitru Dragomir.

Iancu si Dragomir se declara nevinovati

Un document al DNA publicat marți de cotidianul Prosport aruncă în aer relațiile dintre Marian Iancu și șefii fotbalului românesc. Conform unui proces-verbal semnat de șeful DNA, Dumitru Dragomir i-a cerut bani șefului lui Poli, pentru obținerea licenței. Afacerea a căzut din cauza lui Mircea Sandu. Cei doi protagoniști neagă categoric acest episod.

Sandu si Dragomir, cercetati de DNA

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, şi preşedintele Ligii Profesionistă de Fotbal, Dumitru Dragomir, alături de alţi oameni de fotbal, sunt urmăriţi penal, pentru abuz în serviciu. Totul a pornit de la o sesizare a lui Adrian Mititelu, care a reclamat dezafilierea echipei sale, Universitatea Craiova.

Dragomir: „Fereasca Dumnezeu sa castige Timisoara la TAS”

Dumitru Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, este conştient că dacă Poli va câştiga la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne se îngroaşă gluma rău de tot, iar FRF va trebui să despăgubească echipa timişoreană cu multe milioane de euro, pentru prejudiciul material şi de imagine.

Top